Daum PotPlayer

Daum PotPlayer

Daum PotPlayer

Daum PotPlayer je besplatan multimedijalni plejer za reprodukciju video i audio sadržaja.

Podržava veliki broj različitih audio i video formata, među kojima su: AVI, WMV, ASF, MPEG, M2V, MTS, DPG, WebM, AMV, DivX za video; WAV, WMA, MP3, OGG, M4A, AAC, RA, FLAC, MOD za audio.

Daum PotPlayer poseduje jednostavan korisnički interfejs, sa osnovnih funkcija za puštanje multimedijalnih sadržaja. Svim naprednim podešavanjima možete da pristupite desnim klikom u okviru panela ovog programa.

Prilikom reprodukcije video i audia zapisa, plejer vam nudi mnoštvo korisnih opcija vezanih za prilogođavanje brzine reprodukcije, jačine zvuka, kontrasta, rezolucije, pozicije itd.

Daum PotPlayer pruža podršku za pravljenje i učitavanje playlist-a, za definisanje raznih AB ponavljanja, za hvatanje slika, snimanje videa, određivanje omiljenih delova, implementiranje filtera, menjanje skinova, definisanje raznih prečica na tastaturu radi lakšeg upravljanja i još mnogo toga.

Daum PotPlayer troši minimalne sistemske resurse. Ukoliko vam je potreban brz i jednostavan plejer za puštanje audio i video sadržaja preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,71 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

3 Komentara

  • Ah, da! Zaboravio sam napisati jos nesto.
    Oni, koji vole da „taguju svojim slikama iz albuma“ i instaliraju program „Tag scaner v. 5.1“ moci ce, posle tagovanja u ovom pomenutom programu (Tag scaner v. 5.1) i sa ovim fantasticnim player-om moci ce Te: slusajuci muziku i u otvorenom prozoru gledati svoje omiljene fotografije.

  • Ovaj player je vise od fantastic. Predivna reprodukcija, cisti tonovi. Skin *neXum by shamka* je perfektan. Zaista zasluzuje da se instalira. Eto, posle 12 godina, da imamo PREFEKTAN i dobar player.

    Hvala Vam za link i sve pohvale.

    Pozdrav

  • Sada sam instalirao Daum PotPlayer, mogu reci da mi se na prvu svideo, brzo sve odradi, reprodukcija-audio i video odlicna.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *