Daum PotPlayer

Daum PotPlayer

Daum PotPlayer

Daum PotPlayer je besplatan multimedijalni plejer za reprodukciju video i audio sadržaja.

Podržava veliki broj različitih audio i video formata, među kojima su: AVI, WMV, ASF, MPEG, M2V, MTS, DPG, WebM, AMV, DivX za video; WAV, WMA, MP3, OGG, M4A, AAC, RA, FLAC, MOD za audio.

Daum PotPlayer poseduje jednostavan korisnički interfejs, sa osnovnih funkcija za puštanje multimedijalnih sadržaja. Svim naprednim podešavanjima možete da pristupite desnim klikom u okviru panela ovog programa.

Prilikom reprodukcije video i audia zapisa, plejer vam nudi mnoštvo korisnih opcija vezanih za prilogođavanje brzine reprodukcije, jačine zvuka, kontrasta, rezolucije, pozicije itd.

Daum PotPlayer pruža podršku za pravljenje i učitavanje playlist-a, za definisanje raznih AB ponavljanja, za hvatanje slika, snimanje videa, određivanje omiljenih delova, implementiranje filtera, menjanje skinova, definisanje raznih prečica na tastaturu radi lakšeg upravljanja i još mnogo toga.

Daum PotPlayer troši minimalne sistemske resurse. Ukoliko vam je potreban brz i jednostavan plejer za puštanje audio i video sadržaja preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,71 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

  • Ah, da! Zaboravio sam napisati jos nesto.
    Oni, koji vole da „taguju svojim slikama iz albuma“ i instaliraju program „Tag scaner v. 5.1“ moci ce, posle tagovanja u ovom pomenutom programu (Tag scaner v. 5.1) i sa ovim fantasticnim player-om moci ce Te: slusajuci muziku i u otvorenom prozoru gledati svoje omiljene fotografije.

  • Ovaj player je vise od fantastic. Predivna reprodukcija, cisti tonovi. Skin *neXum by shamka* je perfektan. Zaista zasluzuje da se instalira. Eto, posle 12 godina, da imamo PREFEKTAN i dobar player.

    Hvala Vam za link i sve pohvale.

    Pozdrav

  • Sada sam instalirao Daum PotPlayer, mogu reci da mi se na prvu svideo, brzo sve odradi, reprodukcija-audio i video odlicna.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *