IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller

IObit Uninstaller je besplatan program za deinstaliranje i kompletno uklanjanje neželjenih toolbarova, pluginova i programa sa računara.

Njegova prednost je što omogućava brzo pronalaženja softvera putem Search opcije, zatim istovremeno deinstaliranje više programa i kompletno čišćenje njihovih zaostalih fajlova i registarskih ključeva.

Prilikom pokretanja, IObit Uninstaller izlistaće vam sve programe koje trenutno imate instalirano na računaru zajedno sa informacijama o njihovih proizvođačima, verzijama, veličini i datumima instaliranja. U desnom panelu programa možete da pronađete i odgovarajuće filtere, kojim će vam se sortirati skoro korišćeni, veliki ili retko korišćeni programi.

Pored standardnog načina brisanja softvera, na raspolaganju vam je opcija Force Unnistall, gde je potrebno samo da unesete putanju programa i svi unosi u registar i fajlovi vezani za taj program biće izbrisani.

Sekcija Win Manager vam omogućava da upravljate tj. onemogućite ili potpuno obrišete programe koji se podižu zajedno sa operativnim sistemom, da prekinete procese koji se obavljaju u pozadini vašeg računara, kao i da pregledate Windows updejtove.

Još neki od korisnih alata u okviru ovog programa su: File Shredder za trajno brisanje fajlova i foldera sa računara, Task Scheduler za zakazivanje određenih procesa itd.

IObit Uninstaller sa poslednjim verzijom doneo je sa sobom i pojedina poboljšanja. Sada se zbog jednostavnosti i brzine nalazi među boljim programima za deinstalaranje nepoželjnih programa sa računara.

Vodite računa da prilikom instalacije IObit Uninstaller tj. u prvom koraku de-čekirate opciju „Install Advanced SystemCare“ ukoliko ne želite da se i ovaj softver nađe na vašem računaru.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 3,89 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *