IP Address and Domain Information

IP Address and Domain Information

IP Address and Domain Information

IP Address and Domain Information je besplatan alat koji vam omogućava da saznate detaljne informacije o bilo kom sajtu.

Naime, ova ekstenzija pruža IPV4 i IPV6 informacije, podatke o lokaciji, hostingu i internet provajderu trenutno otvorenog sajta u Google Chrome, Opera, Safari ili Mozila browseru. Takođe, uključuje podatke i o vašoj mreži i javnoj IP adresi.

Prilikom prikupljanja informacija, ekstenzija proverava i rangiranje sajta po različitim kriterijumima, kao što su: Alexa, Google PageRank i Quantacast. Zatim, provera Whois i DMOZ bazu, kao i mnoge druge baze koje na primer sadrže podatke o WOT reputaciji itd.

Nakon preuzimanja, IP Address and Domain Information se smešta u toolbar-u u nekom od navedenog browser-a. Prilikom otvaranja bilo koje stranice i klikom na njegovu ikonicu prikazuju vam se svi podaci na jednom mestu.

IP Address and Domain Information predstavlja mali alat koji itekako može da bude koristan i da uštedi dosta vremena. Svim korisnicima koji se bave online istraživanjem, održavanjem i optimizacijom sajtova preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija IP Address and Domain Information za Google Chrome browser, da preuzmete verziju za Firefox kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *