Auslogics Disk Defrag

Ažurirano: februar 5th, 2022
Auslogics Disk Defrag

Defragmentacija diska je uvek bio proces koji smo svi izbegavali, Auslogics Disk Defrag će to uspešno promeniti. Besplatan, jednostavan, a tako brz i efikasan, njegov nenatrpan interfejs ne može biti jednostavniji za upotrebu. Izaberite hard disk iz padajućeg menija i Disk Defrag u trenutku pokazuje veličinu diska, upotrebljen i prazan prostor.

Jednim klikom započinje se proces defragmentacije koji je grafički jasno prikazan. Mapa sektora uredno i jasno pokazuje koliko diska je fragmentovano, razbacano, ili slobodno. Kako proces odmiče defragmentovani sektori postaju plavi. Program je veoma brz, čak i na starijim Windows XP operativnim sistemima. Program takođe sadrži i automatsku defragmentaciju, što znači da ga možete podesiti kada i koliko često želite da program sam obavi svoj posao, a vi na to treba samo da zaboravite, Auslogics Disk Defrag će raditi za vas.

Korisni HTML izveštaj izlazi nakon svake defragmentacije. Konačni izveštaj prikazuje sve fajlove koji su defragmentovani, dok detaljna lista defragmentacije izlazi za svaki fajl. Sistem administratori ga obožavaju zbog svoje brzine i jednostavnosti.

Sistemska zahtevnost:

  • Windows XP
  • Windows 2003
  • Windows Vista
  • Windows Server 2008
  • Windows 7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,20 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Da li moze da prepozna SSD i zaustavi defragmentaciju. SSD ne sme da se defragmentuje pa zato pitam. Ja bih voleo da postavim da sam defragmentuje kada ja to zelim, ali ako ne prepoznaje SSD onda ce samo da mi napravi stetu. Hvala na odgovoru unaped.

    • Program nema mogućnost da automatski detektuje SSD disk, ali ga možete ručno podesiti. Program ima opciju da se podesi za svaku particiju posebno kada i da li da je defragmentuje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *