Connectify – softverski wireless ruter

Connectify – softverski wireless ruter

Connectify

Connectify je besplatan i lak za korišćenje softverski wireless ruter za Windows 7 mašine. Posle instalacije malene aplikacije, Connectify pretvara vašu ugrađenu Wi-Fi karticu u wireless access point preko kojeg možete deliti bilo koju dostupnu internet konekciju: kablovski modem, ADSL ruter ili čak neku drugu Wi-Fi mrežu.

Drugi uređaji sa podrškom Wi-Fi konekcije kao što su laptopovi, mobilni telefoni, muzički plejeri i igračke konzole mogu se pronaći i prikačiti na Connectify hotspot kao na bilo koji drugi Wi-Fi access point, a takođe ostati sigurni i obezbeđeni šifrom zaštićenom WPA2 Enkripcijom.

Sa Connectify programom napravite hotspot u svom studentskom domu ili komšiluku, moguće je čak i povećati domet kućnog rutera.

Mogućnosti su neograničene. Podrška za Play Station 3 and XBox 360 klijente nije izostala, a takođe je kompatabilan sa Windows 7 Starter Edicijom.

 

Sistemska zahtevnost:

  • Wireless kartica
  • Windows 7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,86 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *