Connectify – softverski wireless ruter

Connectify – softverski wireless ruter

Connectify

Connectify je besplatan i lak za korišćenje softverski wireless ruter za Windows 7 mašine. Posle instalacije malene aplikacije, Connectify pretvara vašu ugrađenu Wi-Fi karticu u wireless access point preko kojeg možete deliti bilo koju dostupnu internet konekciju: kablovski modem, ADSL ruter ili čak neku drugu Wi-Fi mrežu.

Drugi uređaji sa podrškom Wi-Fi konekcije kao što su laptopovi, mobilni telefoni, muzički plejeri i igračke konzole mogu se pronaći i prikačiti na Connectify hotspot kao na bilo koji drugi Wi-Fi access point, a takođe ostati sigurni i obezbeđeni šifrom zaštićenom WPA2 Enkripcijom.

Sa Connectify programom napravite hotspot u svom studentskom domu ili komšiluku, moguće je čak i povećati domet kućnog rutera.

Mogućnosti su neograničene. Podrška za Play Station 3 and XBox 360 klijente nije izostala, a takođe je kompatabilan sa Windows 7 Starter Edicijom.

 

Sistemska zahtevnost:

  • Wireless kartica
  • Windows 7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,86 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *