Droiplt

Droiplt

Dropit

Droiplt je besplatan program, otvorenog koda, koji vam omogućava da na brz i jednostavan način organizujete fajlove na vašem računaru.

Umesto da otvarate više prozora, ručno prebacujete fajlove, raspoređujete ih i time gubite nepotrebno vreme, sada možete lako da postavite pravila po kojima će ovaj program to automatski raditi za vas.

Droiplt vam nudi mogućnost da jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem datoteke na ikonicu ovog programa izvršite proces premeštanja na druge lokacije koje ste vi predhodno definisali. Premeštanje možete usmeriti na osnovu ekstenizije, naziva, veličine, datumu kreiranja, modifikovanja i sličnim osobinama.

Pored premeštanje fajlova ovaj program vam nudi još 16 drugih automatizovanih procesa, među kojima su: kopiranje, ekstraktovanje, sažimanja (u Zip, 7z ili EXE), preimenovanje, nepovratno brisanje, otvaranje izabranim programom, slanje na određeni mejl, uplodavanje putem FTP-a, enkriptovanje, dekriptovanje, izrada playliste itd.

U opcijama ovog programa, kojima pristupate desnim klikom na ikonicu, možete da napravite i više naloga i da za svaki definišete posebna pravila.

Droiplt je veoma koristan alat koje može da vam znatno olakša svakodnevni rad na računaru. Preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *