Droiplt

 Droiplt

Dropit

Droiplt je besplatan program, otvorenog koda, koji vam omogućava da na brz i jednostavan način organizujete fajlove na vašem računaru.

Umesto da otvarate više prozora, ručno prebacujete fajlove, raspoređujete ih i time gubite nepotrebno vreme, sada možete lako da postavite pravila po kojima će ovaj program to automatski raditi za vas.

Droiplt vam nudi mogućnost da jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem datoteke na ikonicu ovog programa izvršite proces premeštanja na druge lokacije koje ste vi predhodno definisali. Premeštanje možete usmeriti na osnovu ekstenizije, naziva, veličine, datumu kreiranja, modifikovanja i sličnim osobinama.

Pored premeštanje fajlova ovaj program vam nudi još 16 drugih automatizovanih procesa, među kojima su: kopiranje, ekstraktovanje, sažimanja (u Zip, 7z ili EXE), preimenovanje, nepovratno brisanje, otvaranje izabranim programom, slanje na određeni mejl, uplodavanje putem FTP-a, enkriptovanje, dekriptovanje, izrada playliste itd.

U opcijama ovog programa, kojima pristupate desnim klikom na ikonicu, možete da napravite i više naloga i da za svaki definišete posebna pravila.

Droiplt je veoma koristan alat koje može da vam znatno olakša svakodnevni rad na računaru. Preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *