Duplicate Cleaner

Ažurirano: decembar 7th, 2021
Duplicate Cleaner

Duplicate Cleaner je besplatan program koji vam omogućava da se rešite dupliranih fajlova, foldera i podfoldera na vrlo jednostavan način i time vam pruža mogućnost da osvežite vaš hard disk i oslobodite nepotrebno zauzeti prostor.

Nudi vam mogućnost da postavite različite kriterijume za pretraživanje vaših fajlova. Kao osnovni kriterijum jeste pretraživanje fajlova po sadržini bez obzira na njihovo ime. Zatim, pretraživanje prema istom nazivu, sličnom nazivu, veličini, prema datumu kreiranja i datumu modifikacije. Posebno možete pokrenuti pretragu muzičkih fajlova i slika. Možete da se fokusirate samo na fajlove određene dužine i određenog formata.

Pored ponuđenih formata kao što su za dokumenta (*.doc*;*.xls*;*.ppt*;*.mdb;*.accdb;*.pdf;*.txt), za slike (*.bmp;*.jp*g;*.gif;*.tif*;*.png;*.pcx;*.tga;*.ico), za video (*.mov;*.avi;*.mp4;*.wmv ), daje vam prostor da unesete ekstenziju po vašem izboru.

Prilikom skerniranja vaših željenih fajlova ili foldera program smešta duplikate u određene grupe i time pruža bolji vizualni pregled. Kao još jedna dobra strana ovog programa jeste mogućnost direktnog otvaranje tih izlistanih fajlova kako bi se sami uverili da je u pitanju duplikat. Preostaje vam da u svakoj grupi ostavite jedan fajl, s obzirom na to da su drugi duplikati, ili čak možete da duplirane fajlove smestite u poseban folder radi dodatnog opreza.

Još jedna stvar koja vam može olakšati ovaj posao, posebno ako tih fajlova ima mnogo, jeste upotreba asistenta tj. automatskog procesa štikliranja dokumenta po određenom kriterijumu. Asistent može ići po grupama i obeležavati najnoviji ili najstariji fajl, najveći ili najmanji fajl, ostavljati samo jedan fajl u grupi, i time može da uštedi vaše vreme potrebno za brisanje nepotrebnih fajlova.

Ako vam je potreban alat da oslobodite nepotrebno zauzeti prostor, obavezno probajte Duplicate Cleaner. U pitanju je program koji nudi gotovo sve što vam je potrebno za brzo i efikasno pronalaženje i brisanje dupliranih fajlova sa vašeg hard diska.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7/8/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,75 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Odličan program. Odrediš više foldera koje ćeš da pretražuješ, prevučeš ih u desni panel. Za svaki duplikat ti kaže u kom je folderu, pa ti biraj koji ćeš da izbrišeš.

  • Program mi je veoma brzo pronašao duplikate, ali imam jedan problem. Koje duplikate fajlova da obrišem(čekiram)?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *