Enhancer for YouTube – Dodatne opcije za upravljanje YouTube-om

Enhancer for YouTube – Dodatne opcije za upravljanje YouTube-om

Upravljanje reprodukcijom YouTube video snimaka je poprilično ograničeno. Osim osnovnih funkcija, kao što su podešavanje kvaliteta i brzine videa, jačine zvuka i još par opcija, nemamo mnogo toga. Kao rešenje možemo da koristimo plugin-ove koji dodaju nove opcije, ali ovi plugin-ovi, uglavnom, dodaju samo po neku opciju, tako da je neophodno instalirati više njih da bi dobili punu kontrolu nad YouTube-om.

Enhancer for YouTube je besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox internet pregledače koji će u YouTube dodati veliki broj opcija za upravljanje reprodukcijom video snimaka.

Kako radi Enhancer for YouTube?

Kada instalirate Enhancer for YouTube njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Klikom na ovu ikonicu otvara se strana sa podešavanjima. Na ovoj strani u sekciji Video player / Controls se nalaze sve opcije za upravljanje YouTube-om, a ne samo reprodukcijom videa. Predlažemo vam da, pre nego što počnete da koristite plugin, uključite sve ponuđene opcije, a kada se upoznate sa njima odlučite koje želite da zadržite da zadržite, a koje ne.

Enhancer for YouTube meni

Nakon što ste instalirali Enhancer for YouTube dodatak, idite na YouTube veb sajt, pustite bilo koji video i odmah ispod videa primetićete novi meni sa 19 opcija za upravljanje YouTube-om. Neke od ovih opcija, kao što su pauza, ponavljanje, brzina, jačina zvuka i druge, već imamo u YouTube-u, ali su one ovde uvek vidljive i lako dostupne.

Među opcijama koje nemamo u YouTube-u tu su video filteri, dugme za otvaranje videa u popup-u, hvatanje screenshot-ova, adblocker i druge. Ono što je najbolje kod Enhancer for YouTube-a je činjenica da u sekciji sa podešavanjima možete detaljno da odredite kako će se svaka od ovih opcija ponašati i to je upravo ono što nam se najviše svidelo kod ovog plugin-a.

Ako, na primer, uzmemo adblocker, on će, kao i svaki program ove vrste, zaustaviti prikazivanje reklama. Međutim, kada blokirate reklame YouTube kreator neće imati nikakvu zaradu od vašeg pregleda. Ukoliko želite da svojim omiljenim kreatorima omogućite zaradu, u Enhancer for YouTube plugin-u možete da napravite belu listu kanala na kojima će se prikazivati reklame.

Enhancer for YouTube podesavanja

Pored ovoga, možete da podesite u kojoj rezoluciji će se snimci uvek prikazivati, frame rate videa, podesite prečice na tastaturi za upravljanje plugin-om, detaljna podešavanja zvuka i još mnogo toga. Možete čak i da dodate svoj lični CSS koji će promeniti izgled ovog veb sajta, kao i da dodate JavaScript kod, koji će mu dodati nove funkcionalnosti.

Enhancer for YouTube nas je oduševio

Enhancer for YouTube nas je oduševio! Ovo je najbolji plugin za YouTube na koji smo do sada naišli i čini sve ostale potpuno nepotrebnim. Iskreno mislimo da svi korisnici YouTube-a trebaju odmah da ga instaliraju. Bolje od ovoga ćete teško pronaći.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Enhancer for YouTube verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *