Everything Search

Everything Search

Everything Search je besplatan alat koji vam omogućava da pronađete željene fajlova i foldera na vašem PC računaru. U odnosu na već ugrađeni search alat u Windows operativnim sistemima, ovaj program vam nudi mnogo bržu i efikasniju pretragu.

Prilikom pokretanja, Everything će automatski izvršiti proces učitavanja naziva svih fajlova i foldera koje posedujete na vašem računaru. Ishod celokupnog procesa prikazaće vam za svega nekoliko sekundi u donjem panela programa, dok je njegov gornji panel rezervisan za upisanje vašeg traženog pojma. Unosom samo delimičnog naziva vaše željene pretrage, program istog trenutka uklanja sa liste fajlove i foldera koji ne podudaraju unetom izrazu i time značajno ubrzava ceo proces pretraživanja.

Ovaj program nudi vam mogućnost uključivanja različitih filtera tj. omogućava vam da ograničite pretragu na pojedinu vrstu fajlova. Kao i da, ukoliko imate više izlistanih fajlova da ih na jednostavan način sortirati po određenom kriterijumu (veličini, ekstenziji, datumu kreiranja itd.).

Everything vam omogućava i da izvšite konekciju na HTTP, FTP/ETP server, čime možete da pretražujete fajlove sa drugih računara u mreži, kao i da podelite datoteke sa njima.

Everything troši minimalne sistemske resurse, što je samo još jedna karakteristika koja ga čini odličnim programom za obavljanje ovog posla. Korisnicima koji poseduje veći broj fajlova na računaru, i kojima je brzo i tačna pretraga od velikog značaja, preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *