T-REX Dinosaur

T-REX Dinosaur

T-REX Dinosaur predstavlja Google Chrome Easter Egg tj. sakrivenu igricu u Google Chrome browseru. Jedini način dolaska do nje jeste u slučaju prekida internet konekcije. Ova simpatična i naizgled zanimljiva igrica ispisana je u Java skripti.

Kako bi isprobali ovu igricu potrebno je da diskonektujete vezu sa internetom na vašem računaru, a potom da pokrenete Google Chrome browser. Kada vam se prikaže error connection page potrebno je da na tastaturi pritisnete space ili strelicu na gore. Ovim komandama aktivirate prikazanog dinosaurusa i pomažete mu da savlade prepreke tj. da preskoči kaktuse koje mu se nađu na putu. Prelaskom što dužeg puta imaćete i više poena. Ukoliko ipak ne uspete da zaobidjete prepreku igra se završava, ali uvek možete da počnete ispočetka. Najbolji rezultat vam ostaje upamćen sve do ponovnog učitavanja ili zatvaranja stranice.

U slučaju da želite da pristupite igrici preko Android uređaja, potrebno je da na njemu isključite opcije mobile data i Wi-Fi connection ili da uključite airplane mode. Procedura je ista kao na desktop računarima, samo što u ovoj situaciji umesto pritiskanja strelicu na gore jednostavno tapkate po ekranu.

T-REX Dinosaur svakako može da vam posluži kao dobra zanimacija dok god vam je internet konekcija onemogućena, uz ovu igricu možete da se opustite i stripljivo sačekate ponovno povezivanje.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *