Lazasoft Recovery Suite Home

Lazasoft Recovery Suite Home

Lazasoft Recovery Suite Home je besplatan program za povraćaj izbrisanih ili oštećenih fajlova. Program vam omogućava i da oporavite sistemske datoteke, bekapujete podatke ili uklonite zaboravljenu lozinku za ulazak u vaš operativni sistem.

Prilikom pokretanja Lazasoft Recovery Suite, biće vam prikazane sledeće opcije: Burn CD/USB, Windows Recovery, Data Recovery, Disk Image & Clone i Password Recovery.

Burn CD/USB stick omogućava vam da napravite butabilni CD/DVD ili butabilni fleš, kako bi opcije ovog programa kao što su Windows Recovery i Password Recovery bile funkcionalne. Windows Recovery može da vam pomogne u situaciji kada operativni sistem ne može da se podigne, usled oštećenosti sistemskih fajlova ili zahvaćenosti od nekog virusa.

Password Recovery vam omogućava da na jednostavan način resetujete zaboravljenu šifru za Windows.

Data Recovery vam pruža mogućnost da povratite podatke sa formatiranih particija (Unformat), sa oštećenih particija (Deep Scan), podatke koje ste slučajno obrisalim pritiskom tastera ‘shift+del’ ili na drugi način (Undelete) ili da potražite izgubljene datoteke (FastScan). U skladu sa odabirom, program će uz efikasan mehanizam odraditi vaš zahtev. Rezultate pretrage će vam prikazati u tabeli. Rezultate zatim možete da sortirate na osnovu ekstenzije fajla, veličine, naziva i slično. Program vam ispisuje status i svojstveni rejting, čime vam obaveštava o uspešnosti vraćanja pojedinačnih fajlova.

Disk Image & Clone nudi zaista mnogo mogućnosti, samo neke od njih su: izrade slike diskova/particija i njihovo kopiranje, direktno kloniranja diskova/particija, kreiranje i promene veličine particije, rebultovanje i bekapovanje boot sectora i MBR-a, kreiranje virtualnih hard diskova i rad sa njima (omogućuje instalaciju Windows7 i Windows 8 na VHD), sakrivanje particija, uređivanja GPT particije itd.

Lazasoft Recovery Suite Home predstavlja paket vrlo korisnih alata koji su poželjni da uvek budu pri ruci. Preporučujemo vam da isprobate ovaj program kako bi se uverili u njegovu funkcionalnost.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *