Recuva

Recuva

Recuva

Recuva je besplatan pogram za vraćanje slučajno izbrisanih fajlova na računaru. Kreiran je od poznate programerske kuće Piriform, koji je takođe autor CCleaner-a i Speccy-a.

Recuva je vrlo jednostavan za koriščenje. Nakon instalacije, prvo je potrebno je da odredite koji tip fajlova želite da povratite. Na raspologanju sam su vam nekoliko opcija, kao što su: all files, pictures, music, video, documents, emails. Nakon toga, ostaje vam i da definišete sa kog dela to želite da učinite, da li sa kompletnog hard diska, određene particije itd. Zatim, opcijom Scan započinjete proces skeniranja.

Po završetku skeniranja, rezultati će vam biti prikazani u glavnom panelu programa. Pored naziva fajlova i njhovih putanja, možete da vidite i podatke o tome koliko ti fajlovi zauzimaju prostor, da li je u međuvremenu u klasterima došlo do upisivanja novih informacija, kao i procenu uspešnosti njihovog vraćanja.

Na kraju, ukoliko ste uvideli tražene fajlove na spisku, njihovim čekiranje i izborom opcijom Recover završavate ceo proces.

Kako različiti programi poseduje različite algoritme za povraćaj podataka treba imati na umu da ukoliko nismo sa jednim uspeli da vratimo podatke ne znači da nećemo uspeti sa drugim. Stoga, svim korisnicima koji pokušavaju da povrate izbrisane fajlove preporučujemo da isprobaju i ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Recuva koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 1,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *