Unlocker

Unlocker

Unlocker

Unlocker je besplatan program za otključavanje (oslobađanje), preimenovanje, premeštanje ili brisanje fajlova koji su zaključani od strane aplikacija ili procesa.

Ukoliko od vašeg sistema dobijate poruku da nemate prava pristupa određenom fajlu i slično, ovaj alat vam može biti od koristi.

Nakon instalacije, programu možete da pristipute putem kontekst menija tj. desnim klikom na određeni fajl i izborom opcije Unlocker. Nakon čega će vam on izlistati sve procese koju su okupirali vas fajl i omogučiti da jednim klikom ih prekinete i jednostavno ga otključate.

Ukoliko vam ipak iz nekog razloga nije omogućeno da to učinite istog trenutka možete da postavite da se to obavi odmah pri restartovanju računara, pre učitavanja bilo kog drugog programa koji bi zauzeo taj fajl.

U pitanju mali i vrlo jednostavan program koji svoj posao, otključavanje zaključanih fajlova, obavlja veoma dobro. Svim korisnicima koji se bore sa navedenim problemima preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *