BoxCryptor

BoxCryptor

BoxCryptor

BoxCryptor je besplatan program koji omogućava bezbedni prenos i skladištenje podataka u oblaku (cloud-u). Podržava sve veće online servise, kao što su: Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive i SugarSync.

BoxCryptor funkcioniše tako što kreira virtualni disk na računaru koji šifruje korisničke fajlova na istom pre njihovog prebacivanja u oblak.

Naime, svaki fajl koji se smesti u BoxCryptor particiju automaski dobija jedinstveni ključ koji je generisan na slučajan način. U procesu šifrovanja program koristi simetrični AES-256 i asimetrični RSA šifarski algoritam.

Nakon instalacije, program će prepoznati sve vaše cloud storage foldere i preuzeće ih. Ukoliko ipak to iz nekog razloga ne učini možete ih jednostavno ručno prebaciti.

U podešavanjima ovog programa možete da izaberete da se BoxCryptor podiže zajedno sa vašim operativnim sistemom i da automaski vrši ažuriranja. Ponuđena opcija za šifrovanje naziva fajlova ipak je rezervisana za plaćene verzije ovog programa.

BoxCryptor je definitivno brz, jednostavan i siguran način za uplodavanje vaših podataka na cloud storage-u. Svim ljubiteljima čuvanja podataka u oblaku preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija BoxCryptor za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *