QTTabBar

QTTabBar

QTTabBar

QTTabBar je besplatan program koji povećava funkcionalost Windows Explorer-a, optimizuje njegov pristup fajlovima i upravljanje folderima.

Glavna prednost ovog programa je što omogućava kreiranje kartica (tabova) za dodatno pretraživanje i pregled particija ili foldera u okviru jednog prozora.

Pored toga, program omogućava brz i jednostavan pregled sadržaja određenih particija i foldera, bez potrebe njihovog otvaranja. Naime, postavljanjem miša preko njihovih ikonica ili naziva pojaviće vam se plava strelica koja aktivacijom tj. klikom na nju izlistava kompletan sadržaj. Ukoliko se u toj listi nalaze slike, prelaskom mišem preko njih prikazaće vam se u dodatnom prozoru sa opštim informacijama kao što su rezolucija i datum kreiranja.

Još neke od prednosti ovog programa su: mogućnost otvaranja nedavno zatvorenih foldera preko istorije pretraživanja, aktiviranje raznih prečica na tastaturi radi lakšeg upravljanja, mogućnost čuvanje omiljenih aplikacija u toolbaru itd.

Ukoliko ste u potrazi za alatima koji će pojednostaviti vaš rad za računarom i učiniti ga produktivnijim, preporučujemo vam da isprobate i ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *