QTTabBar

 QTTabBar

QTTabBar

QTTabBar je besplatan program koji povećava funkcionalost Windows Explorer-a, optimizuje njegov pristup fajlovima i upravljanje folderima.

Glavna prednost ovog programa je što omogućava kreiranje kartica (tabova) za dodatno pretraživanje i pregled particija ili foldera u okviru jednog prozora.

Pored toga, program omogućava brz i jednostavan pregled sadržaja određenih particija i foldera, bez potrebe njihovog otvaranja. Naime, postavljanjem miša preko njihovih ikonica ili naziva pojaviće vam se plava strelica koja aktivacijom tj. klikom na nju izlistava kompletan sadržaj. Ukoliko se u toj listi nalaze slike, prelaskom mišem preko njih prikazaće vam se u dodatnom prozoru sa opštim informacijama kao što su rezolucija i datum kreiranja.

Još neke od prednosti ovog programa su: mogućnost otvaranja nedavno zatvorenih foldera preko istorije pretraživanja, aktiviranje raznih prečica na tastaturi radi lakšeg upravljanja, mogućnost čuvanje omiljenih aplikacija u toolbaru itd.

Ukoliko ste u potrazi za alatima koji će pojednostaviti vaš rad za računarom i učiniti ga produktivnijim, preporučujemo vam da isprobate i ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *