FossaMail

FossaMail

FossaMail

FossaMail je besplatan program, otvorenog koda, koji služi za slanje i proveru mejlova.

Zasnovan je na Thunderbird-u, donosi njegova poboljšanja i obezbeđuje bolje perfomarse i stabilnost.

Ovaj email klijent podržava sve popularne servise, medju kojima su Gmail, Yahoo i Hotmail. Omogućava vam da definišete neograničen broj naloga, kao i da preko njega se povežete sa chat servisima kao što su Facebook, Google Talk, Twiter itd. Takođe, ovaj program možete da koristite kao RSS čitač i da preko njega jednostavno pratite novosti sa web lokacija koje vam se sviđaju.

FossaMail je jednostavan za korišćenje. Što se tiče mejlova, potrebno je samo da unesete vašu email adresu i password a program će informacije o navedenom servisu prikupiti iz Moziline baze podataka. Naravno, tu je opcija i za ručno podešavanje parametara ukoliko program automatski ne prepozna vaš servis.

U podešavanjima ovog programa možete da definišete vremenski period između dve provera stanja, način na koji ćete biti obavešteni o pristiglima porukama i još mnogo toga.

FossaMail predstavlja brz, jednostavan i siguran program za upravljanje mejlovima. Samim tim, ovaj email klijent ima i našu toplu preporuku.

Sistemska zahtevnost:

Win 10 / 8 / 7 / Vista

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *