Macrium Reflect Free Edition

Macrium Reflect Free Edition

Macrium Reflect Free Edition

Macrium Reflect Free Edition je besplatan program za pravljenje i vraćanje rezervne kopije (backup) sistema.

Ovaj program prilikom kreiranja image fajla određenih particija, čuva sve instalirane programe, sistemske postavke, kao i ostale dokumente koje su nalaze na njima. Sve pomenute fajlove prilikom procesa kompresuje radi zauzimanja manje prostora.

Macrium Reflect ima i ugrađenu opciju za kloniranje, koja vam može poslužiti onda kada kompletan sistem treba da prebacite na novi hard disk. Pruža i podršku za pravljenje diferencijalne kopije, koja čuva samo one fajlove koji su promenjeni u odnosu na poslednji potpuni bekap.

Program može da konvertuje vaš prethodno kreiran image fajl u virtualni disk. Tako da vraćanje sačuvanih fajlova možete jednostavno da izvršite iz napravljene virtuelne particija u Windowsu pomoću Copy/Paste metode.

Macrium Reflect nudi vam i opciju za kreiranje Rescue Media, odnosno sistemskog CD/DVD ili USB diska, koji služi za oporavak operativnog sitema u slučaja softverskog kvara i nemogućnosti njegovog podizanja.

Na listi besplatnih backup programa, Macrium Reflect spada u sam vrh ponude. Probajte ga, bićete prijatno iznenađeni njegovom funkcionalnošću.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *