Spybot – Search & Destroy

Spybot – Search & Destroy

Spybot – Search & Destroy

Spybot – Search & Destroy je besplatan program za uklanjanje spyware-a i malicioznih programa sa računara.

Pored osnovne funkcije tj. detekcije spyware-a i adware-a, Spybot popravlja registre, winsock LSP, ActiveX objekte, browser hijackers, kolačiće i još mnogo toga.

Spybot – Search & Destroy poseduje intuitivan korisnički interfejs. U glavnom panelu programa vam prikazuje sve raspoložive funkcije, razvrstane u dva modula: Default mode i Advanced mode.

Default mode sadrži opcije za skeniranje kompletnog hard diska, pojedinačnih fajlova ili foldera, premeštanje datoteka u karantin, ažuriranje baze i uvid u statistiku. Jednostavnost korišcenja ovih funkcija daje nam uvid u tome da je ovaj program prilagođen i svim početnicima.

Advanced mode nudi pregršt novih mogućnosti, namenjenim malo iskusnijim korisnicima. Međutim, ipak u ovom modulu većina opcija je rezervisana za plaćene verzije ovog programa, ali one koje ne spadaju u tu grupu su: Report Creator, Startup Tools, Rootkit Scan itd.

Spybot – Search & Destroy skeniranje će obaviti relativno brzo, opet to zavisi od vašeg računara, a pronađene probleme će vam prikaziti u vidu liste sa prikupljenim informacija o njihovoj lokaciji, nivou pretnje, vrsti i katregoriji. Naravno, sve izlistane stavke možete popraviti jednim klikom.

Ukoliko nemate instaliran program ove vrste, savetujemo vam da ga što pre nabavite. Spybot – Search & Destroy je sasvim odgovarajući program u svojoj klasi, stoga vam preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *