VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor je besplatan program za video montažu. Spada u bolje video editore koji se danas nalaze na tržištu.

Da bi ste započeli editovanje, prvo je potrebno da napravite novi projekat, a potom da podesite osnovne parametre i odredite njegov tip: blank project, import your images and videos, capture video ili screen capture.

Prilikom uvoza slika, video i audio zapisa, program podržava veliki broj formata, među kojima su: AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV za video; MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR za audio; i BMP, JPG, PNG, PSD, ICO, TIFF za slike.

Mogućnosti koje vam nudi ovaj program su mnogobrojne. Ispravljanje boja, svetlosti, dodavanje raznih filtera, tranzicija, zvučnih efekata, odsecanje delova, prilagođavanje stilova su samo neke od njih.

Sa malo truda i eksperimentisanja, možete da budete na korak do profesionalnog videa. Kako bi upotpunili vaš projekat, njegovu reprodukciju možete da prilagodite i raznim uređajima, na raspolaganju su vam : iPod, PSP, Zune, Archos, BlackBerry, iRiver, Xbox, PC itd.

Iako VSDC Free Video Editor iziskuje vreme za otkrivanje svih mogućnosti, možemo da kažemo da je jednostavan za upotrebu. Ukoliko ste u potrazi za besplatnim programom za video montažu, probajte VSDC Free Video Editor.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,29 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *