VDownloader

VDownloader

VDownloader

VDownloader je besplatan program za skidanje video klipova sa interneta. Podržava veliki broj online servisa, među kojima su: YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo,Vine, Twitch, Bing, Photobucket, Soundcloud, Flickr itd.

Jedna od prednosti ovog programa je što se navedenim servisima može pristupiti direktno iz panela ovog programa, bez potrebe otvaranja bilo kog browsera.

Ukoliko pretragu budete izvršavali pomoću ugrađene opcije Search, pronađene video zapise program će vam prikazati u vidu thumbnailova sa naznačenim izvorom i download dugmetom.

Do željenog materijala možete da dođete i tako što ćete u adresnu liniju kopirati URL adresu koju ste prethodno pronašli u svom browseru.

VDownloader vam omogućava da snimite video sadržaje u različitim formatima (MP4, MKV, AVI, WMV, MPEG, MOV, 3GP, OGG itd.), kao i da ekstraktujete audio komponente i automatski ih snimite u MP3, AC3, WMA, WAV, FLAC, AAC ili OGG. Pored toga, omogućava vam da prilagodite video materijale i raznim mobilnim uređajima, igračkim konzolama, DVD plejerima i TV prijemnicima.

VDownloader poseduje i dosta drugih korisnih opcija, ali one su nažalost rezervisane za plaćene verzije ovog programa.

VDownloader predstavlja jedan od kvalitetnijih programa za preuzimanje video klipova sa online servisa. Svim korisnicama koji su u potrazi za programom ove vrste preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *