Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird je besplatna POP 3 email klijentska aplikacija tj. besplatan program za proveru email-a.

Radi sa svim popularnim email servisima, kao što su Gmail, Yahoo mail, Hotmail.

Mozilla Thunderbird čini slanje i primanje email-ova sigurnijim, bržim i lakšim. Program ima napredne funkcije kao što su inteligentni spam filteri, ugrađeni RSS čitač, kao i mogućnost brze pretrage email-ova. Thunderbird je dizajniran da spreči viruse i da zaustavi nepoželjenu poštu.

Thunderbird uključuje pregledanje email-ova pomoću tabova, nove alate za pretraživanje i indeksiranje, pametne direktorijume, podršku za Firefox’s Personas (skinovi za Firefox), pojednostavljeni vodič za podešavanje, robustan filter za zaštitu od neželjene pošte (spam-a), kao i zaštitu od phishing-a.

Iznad navedene, su samo neke od mogućnosti ovog sjajnog programa, za detaljnu listu mogućnosti Mozilla Thunderbird-a kliknite OVDE.

Podešavanja Mozilla Thunderbird za proveru Gmail-a, Yahoo mail-a i Hotmail-a

Operativni sistemi pod kojima radi Mozilla Thunderbird:
Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7

Mozilla Thunderbird je odličan program za sve one koji vole da drže svoju elektronsku poštu organizovanu pod konac. Redovni updejti i ogromna open source zajednica koja stoji iza ovog programa, daje nam za pravo da Mozilla Thunderbird proglasimo za najbolji besplatan program za rad sa email-om.

U linku za preuzimanje smo ponudili Thunderbird verziju za Windows, da preuzmete verziju za neki drugi operativni sistem, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,20 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *