Mozilla Thunderbird

 Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird je besplatna POP 3 email klijentska aplikacija tj. besplatan program za proveru email-a.

Radi sa svim popularnim email servisima, kao što su Gmail, Yahoo mail, Hotmail.

Mozilla Thunderbird čini slanje i primanje email-ova sigurnijim, bržim i lakšim. Program ima napredne funkcije kao što su inteligentni spam filteri, ugrađeni RSS čitač, kao i mogućnost brze pretrage email-ova. Thunderbird je dizajniran da spreči viruse i da zaustavi nepoželjenu poštu.

Thunderbird uključuje pregledanje email-ova pomoću tabova, nove alate za pretraživanje i indeksiranje, pametne direktorijume, podršku za Firefox’s Personas (skinovi za Firefox), pojednostavljeni vodič za podešavanje, robustan filter za zaštitu od neželjene pošte (spam-a), kao i zaštitu od phishing-a.

Iznad navedene, su samo neke od mogućnosti ovog sjajnog programa, za detaljnu listu mogućnosti Mozilla Thunderbird-a kliknite OVDE.

Podešavanja Mozilla Thunderbird za proveru Gmail-a, Yahoo mail-a i Hotmail-a

Operativni sistemi pod kojima radi Mozilla Thunderbird:
Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7

Mozilla Thunderbird je odličan program za sve one koji vole da drže svoju elektronsku poštu organizovanu pod konac. Redovni updejti i ogromna open source zajednica koja stoji iza ovog programa, daje nam za pravo da Mozilla Thunderbird proglasimo za najbolji besplatan program za rad sa email-om.

U linku za preuzimanje smo ponudili Thunderbird verziju za Windows, da preuzmete verziju za neki drugi operativni sistem, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,20 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *