TeraCopy

TeraCopy

TeraCopy

TeraCopy je besplatan program za brže i sigurnije kopiranje i premeštanje fajlova na računaru.

Glavna prednost ovog programa je u tome što proces kopiranja ili premaštanja ni u kom slučaju ne zaustavlja. Naime, ukoliko program naiđe na neki problematičan fajl prvo će nekoliko puta pokušati da izvrši njegovo prebacivanje ali ako iz nekog razloga ipak to ne uspe on će  ga preskočiti  i nastaviti dalje. Što se dosta razlikuje od Windowsovog sistema kopiranja.

Nakon instalacije, programu možete da pristupate klikom na njegovu ikonicu ili putem kontekst menija. Ukoliko to činite direktno potrebno je da mišem prevučete datoteke u panel ovog programa, potom da definišete njihovu novu lokaciju i odredite proces izvršavanja (copy ili move). Sve  fajlove koje prebacujete ili premeštate prikazaće vam u donjem panelu programa (koji otvarate opcijom more) zajedno sa njihovom veličinom i dostignutim statusom.

Program vam nudi mogućnost i da izaberete da nakon izvršenja procesa on automatski ugasi vas računar, izbaci disk, verifikuje ispravnost celog procesa itd.

TeraCopy je mali ali koristan program. Svim korisnicima koji upravljaju velikim fajlovima toplo preporučujemo da ga isprobaju.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *