PhraseExpress

PhraseExpress

PhraseExpress

PhraseExpress je besplatan program za automatsko završavanje započetih reči ili rečenica na računaru. Predstavlja takozvani Text Expander koji vam omogućava da ubrzate vaše kucanje u bilo kog program na nivou operativnog sistema.

Na početku, program prvo pamti i analizira tekst koji kucate a nakon određenog vremena na osnovu vaših unosa nudi vam i pametan izbor opcija za dopunjavanje započetog teksta. Ukoliko često primenjujete isti redosled reči, program će to zapamtiti kao određenu frazu i počeće da vam je nudi za automatsku dopunu ispisa.

PhraseExpress vam omogućava da definišete i određene skraćenice, tako da prilikom njihovog unosa automatski se ispiše pun naziv koji ste vi prethodno odredili. Takođe, to isto možete da učinite i sa aplikacijama tj. da odredite da prilikom ispisa određenog izraza program automatski pokrene neku eksternu aplikaciju.

Još neke od opcija koje nudi ovaj program su: ubacivanja varijabli u tekstove koje će biti zamenjene u određenim vrednostima (npr. #date u tekući datum), definisanje potpisa i sličnih stavki koje mogu da sadrži i sliku itd.

Iako nije moguće odmah koristiti ovaj program u punom potencijalu zbog njegovog procesa učenja, vredan je strpljenja i svakog uložen truda jer nakog toga vaše kucanje može da bude znatno ubrzano i time produktivnost vašeg rada znatno veća. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija PhraseExpress koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete njegovu portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *