PhraseExpress

 PhraseExpress

PhraseExpress

PhraseExpress je besplatan program za automatsko završavanje započetih reči ili rečenica na računaru. Predstavlja takozvani Text Expander koji vam omogućava da ubrzate vaše kucanje u bilo kog program na nivou operativnog sistema.

Na početku, program prvo pamti i analizira tekst koji kucate a nakon određenog vremena na osnovu vaših unosa nudi vam i pametan izbor opcija za dopunjavanje započetog teksta. Ukoliko često primenjujete isti redosled reči, program će to zapamtiti kao određenu frazu i počeće da vam je nudi za automatsku dopunu ispisa.

PhraseExpress vam omogućava da definišete i određene skraćenice, tako da prilikom njihovog unosa automatski se ispiše pun naziv koji ste vi prethodno odredili. Takođe, to isto možete da učinite i sa aplikacijama tj. da odredite da prilikom ispisa određenog izraza program automatski pokrene neku eksternu aplikaciju.

Još neke od opcija koje nudi ovaj program su: ubacivanja varijabli u tekstove koje će biti zamenjene u određenim vrednostima (npr. #date u tekući datum), definisanje potpisa i sličnih stavki koje mogu da sadrži i sliku itd.

Iako nije moguće odmah koristiti ovaj program u punom potencijalu zbog njegovog procesa učenja, vredan je strpljenja i svakog uložen truda jer nakog toga vaše kucanje može da bude znatno ubrzano i time produktivnost vašeg rada znatno veća. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija PhraseExpress koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete njegovu portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *