Fotor

Fotor

Fotor je besplatan program koji sadrži sve potrebne alate za brzo, efikasno uređivanje i obradu fotografija, kao i za izradu zanimljivih kolaža. Podržan je na svim platformama. Predstavlja odličnu aplikacija za vaš Android ili iOS, ali isto tako predstavlja i odličan dodatak za vaš PC računar (Windows ili Mac OS). Sa nešto manje opcija, Fotor vam je na raspolaganju i online tj. možete mu pristupiti direktno iz vašeg web browsera.

Fotor sadrži mnoge implementirane filtere, čime omogućava da i prosečni korisnici brzo dođu do željenih rezultata u obradi slika. Ovaj program nudi veliki broj opcija za tehničko poboljšanje slika, počev od 13 različitih filtera u sekciji Scenes koje služe za automatsko podešavanje parametara na fotografiji u skladu sa predefinisanim uslovima (Backlit, Darken, Cloudy, Shade, Sunset, Night, Florescent, Portrait, Sand / Snow, Landscape, Theatre). Zatim, u sekcijama Basic i Advance možete ručno podesiti kontrast, osvetljenje, zasićenost, izoštrenost, nivoe boja itd.

Za one koje žele da budu nešto kreativniji, na raspolaganju su im: više od 50 različitih efekata (Cinematic, Mono, Analog, Art, B&W, Lomo, Vintage), mnogobrojni okviri, stikeri, kao i mogućnost dodavanje teksta na fotografijama. Fotor nudi i opciju fokusiranje na određeni deo slike u različitim oblicima, čime sve van tog okvira postaje zamućeno. Mogućnost kreiranje kolaža je još jedna opcija u nizu. Ovim programom možete spojiti vaše omiljene fotografije u kolaž uz pomoć velikog broja ponuđenih šablona.

Po zaršetku obrade i uređivanje, fotografiju možete snimiti u sledećim formatima: JPG, PNG, TIFF.

Ako želite da na jednostavan način pošaljete ili uploadujete sliku na društvene mreže, tu je opcija Share.

Fotor je jednostavan za korišćenje, daje sjajne rezultate i svakako ga vredi isprobati. Topla preporuka za sve korisnike.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: u linku za preuzimanje smo ponudili verziju Fotor-a za Windows 10, da prezmete verziju za neku drugu platformu, kliknite OVDE i skrolujte do dna stranice, sve do natpisa: PLATFORMS.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Odlican je! Svasta nesto ima i lako fotosopiranje. 😉

  • super dok radi bez virusa kao pre softonic .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *