HJ-Split

HJ-Split

HJ-Split je besplatan program koji vam omogućava da rastavite fajl bilo koje vrste i veličine na manje delove, kao i da delove od nekog rastavljenog fajla ponovo spojite u prvobitnu celinu.

HJ-Split je veoma koristan alat, koji vam itekako može poslužiti prilikom prenosa ili uploadovanja fajlova na mestima gde ste ograničeni veličinom.

HJ-Split je vrlo jednostavan za korišćenje. Prilikom pokretanja izvršnog fajla biće vam prikazane četiri glavne funkcije: Split, Join, Compare, Checksum.

Kako bi izvršili rastavljanje nekog fajla potrebno je da pokrenete HJ-Split i da izaberete opciju Split. Potom, da izaberete fajl koji želite da podelite, izaberete lokaciju i odredite veličinu svakog dela.

Kada se fajl rastavi na manje delove, ti manji delovi će imati ekstenziju: .001, .002, .003 itd.

Da bi ste spojili delove nekog fajla, potrebno je pokrenete HJ-Split i da izaberete opciju Join. Zatim da izaberete prvi deo rastavljenog fajla (onaj sa ekstenzijom .001), a program će automatski pronaći i ostale delove koji moraju da se nalaze u istom folderu kao i prvi fajl.

Opcija Compare i Checksum vam omogućava da uporedite originalni fajl sa fajlom na kojem ste prethodno izvršili spajanje. Checksum to čini ispisavanjem MD5 vrednosti, što može biti veomo korisno u slučaju proveravanja autentičnosti fajlova preuzetih sa različitih lokacija.

HJ-Split je mali, ali veoma efikasan program. Dolazi kao jedan .exe fajl i ne zahteva nikakvu instalaciju. Ukoliko vam je potreban besplatan program za brzo i jednostavno rastavljanje fajlova na manje delove i njihovo ponovno sastavljanje, onda je ovo pravo rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *