Memix – Najbrži način da napravite i podelite meme

Memix – Najbrži način da napravite i podelite meme

Meme-ovu su internet vicevi, najčešće u obliku slike, mada su to često i video klipovi, GIF-ovi ili samo tekst. Za kreiranje meme-ova se uglavnom koriste dobro poznate slike, ovde poznatije kao formati, zato što su prepoznatljivi i većina odmah zna na šta se cilja korišćenjem određenog formata.

Memix je besplatna aplikacija dostupna za Android i iOS koja će vam omogućiti da na najbrži način napravite i podelite meme.

Kako radi Memix?

Kada instalirate i pokrenete Memix, aplikacija će vas odmah provesti kroz kratak tutorijal u kome će vam pokazati kako se koristi, nakon čega će se otvoriti glavni meni. Korisnički interfejs je pregledan, a pronalaženje željenog formata je brzo i jednostavno zato što su svi podeljeni u kategorije, a postoji i opcija za pretragu. Aplikacija sadrži sve moguće formate tako da ćete ovde moći da napravite bilo koji meme.

Memix meni

Da napravite meme, prvo pritisnite na polje za unos teksta u dnu ekrana i unesite tekst koji želite da koristite. Nakon ovoga, vreme je da odaberete format, to jest sliku ili GIF. Kada odaberete format, otvoriće se novi meni u kome će biti veća verzija slike, a ovde ćete moći da promenite tekst ili upišete dodatni tekst, ukoliko je format takav. Takođe, za format možete da iskoristite i bilo koju sliku koju imate sačuvanu na svom telefonu.

Kada završite sa izradom svog meme-a, vreme je da ga podelite. U dnu ekrana će biti prikazane sve popularne društvene mreže, a postoji i opcija da iskoristite bilo koju aplikaciju na svom telefonu preko koje je moguće poslati poruku. Deljenje meme-ova je izuzetno brzo i jednostavno, a moguće je i da meme sačuvate na svom telefonu.

Kada napravite meme, Memix će automatski dodati svoj vodeni žig na sliku. Ovo možete da uklonite tako što ćete iz aplikacije poslati link za instalaciju svojim prijateljima, a ako njih troje instaliraju Memix korišćenjem vašeg linka, dobićete mogućnost da kreirate meme-ove bez vodenog žiga na mesec dana.

Memix odlična aplikacija za izradu meme-ova

Već smo testirali aplikacije za gledanje i izradu meme-ova i tada smo otkrili da su aplikacije ove vrste izuzetno lošeg kvaliteta i da rade užasno, što nas je poprilično iznenadilo. Zato nam je drago da kažemo da ova aplikacija radi odlično i bez greške, tako da Memix dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo Memix verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *