Ad-Aware Free Antivirus +

Ad-Aware Free Antivirus +

Ad-Aware Free Antivirus + je besplatan antivirusni program za kućnu upotrebu koji vam pruža kompletan bezbednosni paket upakovan u funkcionalan, moderan i Windows 8 kompatibilan dizajn.

Ad-Aware Free Antivirus + predstavlja spoj poznatog anti-spyware sistema kreiran od programerske kuće Lavasoft i osnovnog antivirusnog sistema zasnovan na Bitdefender engine-u. Ovaj spoj se pokazao kao zaista dobar i daje sjajne rezultate po pitanju pronalaženja virusa.

U odnosu na konkurenciju, prednost Ad-Aware Free Antivirus + jeste i njegova kompatibilnost. Možete da ga koristite kao osnovni antivirusni program ali kao i sporedni, bez pravljenja ikakvih problema na vašem računaru. U kompatibilnom modu, Ad-Aware ponaša se kao drugi nivo zaštite i kao dodatni alat namenjen za detekciju virusa.

Ad-Aware Free Antivirus + je prvi antivirusni program koji u svojoj besplatnoj verziju uključio opciju Gaming mode. Gaming mode vam omogućava da oslobodite sistemske resurse dok igrate omiljene igrice, a da pritom ne ugrožavate bezbednost računara.

Pored osnovnog paketa, program vam prilikom instalacije nudi mogućnost i dodavanje zaštite za vaš web browser pod nazivom Ad-Aware Web Companion, čija je funkcija da vas upozorava na maliciozne sajtove i omogući bezbedno surfovanje po Internetu. Ukoliko niste ljubitelj ovakvih dodataka možete ih jednostavno preskoćiti de-čekiranjem tih opcija.

Pogledajte kako izgleda korisnički interfejs i neke od funkcionalnosti Ad-Aware Free Antivirus-a +:

Opcije u osnovnom paketu kao što su Web Protect, Email Protect i Network protect, na žalost nisu dostupne, one su rezervisane za neke od plaćenih verzija ovog programa.

Ad-Aware Free Antivirus + je tokom svog razvoja pretrpeo par transformacija, tako da sada svakako predstavlja dobru konkurenciju ostalim besplatnim antivirusnim programima. Ako tražite moderan, brz i besplatan anti-virus program za kućnu upotrebu, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Odlican antivirus! Hvala!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *