Ad-Aware Free Antivirus +

Ad-Aware Free Antivirus +

Ad-Aware Free Antivirus + je besplatan antivirusni program za kućnu upotrebu koji vam pruža kompletan bezbednosni paket upakovan u funkcionalan, moderan i Windows 8 kompatibilan dizajn.

Ad-Aware Free Antivirus + predstavlja spoj poznatog anti-spyware sistema kreiran od programerske kuće Lavasoft i osnovnog antivirusnog sistema zasnovan na Bitdefender engine-u. Ovaj spoj se pokazao kao zaista dobar i daje sjajne rezultate po pitanju pronalaženja virusa.

U odnosu na konkurenciju, prednost Ad-Aware Free Antivirus + jeste i njegova kompatibilnost. Možete da ga koristite kao osnovni antivirusni program ali kao i sporedni, bez pravljenja ikakvih problema na vašem računaru. U kompatibilnom modu, Ad-Aware ponaša se kao drugi nivo zaštite i kao dodatni alat namenjen za detekciju virusa.

Ad-Aware Free Antivirus + je prvi antivirusni program koji u svojoj besplatnoj verziju uključio opciju Gaming mode. Gaming mode vam omogućava da oslobodite sistemske resurse dok igrate omiljene igrice, a da pritom ne ugrožavate bezbednost računara.

Pored osnovnog paketa, program vam prilikom instalacije nudi mogućnost i dodavanje zaštite za vaš web browser pod nazivom Ad-Aware Web Companion, čija je funkcija da vas upozorava na maliciozne sajtove i omogući bezbedno surfovanje po Internetu. Ukoliko niste ljubitelj ovakvih dodataka možete ih jednostavno preskoćiti de-čekiranjem tih opcija.

Pogledajte kako izgleda korisnički interfejs i neke od funkcionalnosti Ad-Aware Free Antivirus-a +:

Opcije u osnovnom paketu kao što su Web Protect, Email Protect i Network protect, na žalost nisu dostupne, one su rezervisane za neke od plaćenih verzija ovog programa.

Ad-Aware Free Antivirus + je tokom svog razvoja pretrpeo par transformacija, tako da sada svakako predstavlja dobru konkurenciju ostalim besplatnim antivirusnim programima. Ako tražite moderan, brz i besplatan anti-virus program za kućnu upotrebu, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Odlican antivirus! Hvala!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *