Overlay Blocker

Overlay Blocker

Sve je češća situacija da sajtovi uslovljavaju pregled nekog sadržaja tako što nas teraju da klikćemo na razne iskačuće prozore (pop-upove). Bilo da se od nas očekuje da otvorimo neku reklamu, pogledamo video ili da im se pridružimo na društvenim mrežama, to zaista ponekad može da bude veoma iritantno. Pogotovo što zaobilaženje toga postaje prava misija, a sakriveno dugme „Close“ samo doprinosi tome.

Google Chrome ekstenzija Overlay Blocker se bori protiv tih stvari.

Overlay Blocker vam omogućava da na jednostavan način zatvorite dosadne prozore koji iskaču, bez obzira da li oni poseduju close opciju (“x“). Da bi ste se izborili sa iskačućim prozorima (pop-upovima), sve što je potrebno jeste da instalirate Overlay Blocker ekstenziju u vaš Google Chrome browser, a kada dođete u napomenutu situaciju, desnim klikom izaberete opciju „Remove Overlay“ ili pritisnete prečicu na tastaturi kombinacijom tastera ’Ctrl+Shift+K’ i pop-up će nestati.

Overlay Blocker je mala ekstenzija koja neće usporiti vaš Google Chrome browser, a pritom će vam uštedeti silno vreme prilikom zatvaranja pop-upova. Jedina njegova mana je što ne pamti koje ste sve pop-upove zatvorili, tako da ćete svaki put morati da ih zatvarate ponovo. Program nije savršen, ali s obzirom da je besplatan, sve te njegove sitne nedostatke možemo zanemariti.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *