KeePass Password Safe

KeePass Password Safe

KeePass Password Safe je besplatan program koji vam omogućava da na bezbedan i jednostavan način upravljate svim vašim šiframa. On predstavlja Password Manager, otvorenog koda koji je podržan na svim platformama (Windows, Mac OS, Linux, Android).

KeePass Password Safe vam omogućava da sačuvate sve vaše naloge sa pristupnim lozinkama na jednom mestu, u enkriptovanoj bazi podataka koja je zaključana glavnom “Master“ lozinkom. Sa KeePass-om možete kreiranu bazu podataka da pripojite određenom fajlu i Windows korisničkom nalogu, kako bi vašu bezbednost još više osigurali.

KeePass Password Safe sadrži snažan Password Generator pomoću kojeg možete da napravite što jaču tj. složeniju lozinku koja će vas sačuvati od raznim sigurnosnih propusta. Prilikom kreiranja lozinke na raspologanju su vam nekoliko opcija, počev od izbora dužine lozinke, karaktera koje će sadržati (samo slova, slova i brojevi, razmak, znakove itd), do mogućnosti ubacivanje složenijih pravila i šablona na osnovu kojih će lozinka biti generisana.

KeePass Password Safe pored kvalitetnog generatora lozinki sadrži i TAN Wizard, alat koji je itekako koristan prilikom potvrđivanja transakcija sa sačuvanim jednokratnim šiframa.

KeePass-Password-Safe-interfejs

Funkcionalnost ovog programa možete da povećate putem raspoloživih plug-inova. Dodatni moduli mogu da vam omoguće bekapovanje podataka, importovanje i exportrovanje informacija u različitih formatima i još mnogo toga.  Sve raspoložive plug-inove možete naći na linku.

Njegova upotreba je krajnje jednostavna. Da bi ste upravljali upisanim informacija i pristupili online nalogu, potrebno je da u interfejsu ovog programa usmeriti strelicu na url sajta i duplim klikom izvršite njegovo otvaranje. Potom, da jednostavnim prevlačenjem korisničkog imena i lozinke u odgovarajuća polja na sajtu izvršite prijavljivanje. Ovo je samo jedan od raspoloživih načina.

KeePass Password Safe svojim mehanizmom i AutoType funkcijom vam omogućava da zaobiđete ručno unošenje šifara na sajtovima i time vas štiti i od programa koji snimaju sve šta kucate na tastaturi takozvanih keylogger-a.

KeePass Password Safe je veoma moćan i koristan alat, koji pruža visok stepen zaštite i onemogućava pristup vašim podacima od strane trećih lica. On predstvalja jedan od programa koji vam toplo preporučujemo da koristite.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija KeePass Password Safe za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS, Android ili iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *