Fast Mouse Clicker – produžite trajanje miša

Fast Mouse Clicker – produžite trajanje miša

Da li ste ikada poželeli da kliknete mišem sto hiljada puta u jednoj sekundi? Iskreno, nismo ni mi, sve dok nismo čuli da je to moguće. Onda smo brže bolje uzeli da to isprobamo i Windows se naravno odmah zamrzao i srušio. Šalu na stranu, nije, zato što Windows naravno ne podržava ovoliki broj klikova u tako kratkom vremenskom intervalu.

Fast Mouse Clicker je besplatan program za Windows 7, 8 i 10, koji poboljšava performanse miša. Ovaj program omogućava simulaciju do sto hiljada klikova u sekundi (šteta što Windows ovo ne podržava) i štedi vreme potrebno za njihovo izvršavanje.

Kako funkcioniše Fast Mouse Clicker?

Fast Mouse Clicker je program koji se koristi za generisanje automatskih klikova mišem. Ovaj program simulira pritiske tastera miša, a ponovljene radnje čini brzim i optimizovanim. Ovo radi tako što kada pritisnete prečicu na tastaturi (taster F9) automatsko kliktanje počinje i traje dok se ne postigne prethodno podešeni broj klikova ili dok ponovo ne pritisnete prečicu i zaustavite kliktanje. Dok traje automatsko kliktanje, vi normalno upravljate mišem i pozicionirate kursor tamo gde želite.

Fast Mouse Clicker glavni meni

Na ovaj način računar postiže bolje performanse i poboljšava se upravljanje memorijom. Cilj ovog alata jeste da spreči stalno mehaničko kliktanje i time produži životni vek miša. Obuhvata sve vrste klikova mišem na računaru: levi, desni i srednji taster miša.

U video-igrama poput Roblox-a ili Minecraft-a od igrača se zahteva da klikću velikom brzinom, čak i kada toliko brzo kliktanje nije fizički moguće. To je slučaj kada Fast Mouse Clicker dolazi u pomoć. Ukoliko igrate igrice u timu, uz pomoć ovog programa možete povećati produktivnost čitavog tima.

U okviru podešavanja programa možete zadati broj klikova, broj klikova po sekundi, kao i vreme zaustavljanja. Zabavnu mogućnost predstavlja opcija simulacije kliktanja mišem uz pomoć tastature. Iako postoji opcija zaustavljanja programa, može da se desi da program jednostavno ne odgovori na vaš zahtev u slučajevima da ste preterali sa brojem klikova po sekundi, pa savetujemo oprezno korišćenje, bez preterivanja.

Odličan auto kliker, na žalost jedino za Windows

Fast Mouse Clicker podržava samo Windows operativni sistem i to je ono što smo mu zamerli. Očekujemo verziju namenjenu korisnicima Linux i macOS operativnih sistema. A do tada, isprobajte Fast Mouse Clicker. Garantujemo dobru zabavu.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

 • Uopšte mi nije jasno, na osnovu vašeg teksta, kako funkcioniše u praksi ovaj program za miša.
  Hvala

  • Poštovani Zorane,

   Hvala Vam na komentaru, dopunili smo tekst, nadamo se da je sada lakše za razumevanje kako radi program.

   Srdačan pozdrav

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *