Files by Google

Files by Google

Files by Google je besplatna Android aplikacija čija je primarna funkcija oslobađanje prostora na vašem telefonu. Bavi se analizom aplikacija, neželjenih email-ova i duplikata fajlova koje treba ukloniti, tako da vaš mobilni telefon ostane u vrhunskoj formi. Takođe može i da pomogne da vaš uređaj bude bolje organizovan, a služi i kao servis za prenosa fajlova koji ne zahteva internet konekciju.

Kako radi Files by Google

Files by Google ima tri primarne funkcije:

  1. Da očistiti neželjene datoteke i keš memoriju i na taj način poboljša memoriju i performanse telefona
  2. Navigacija datoteka na vašem uređaju i pronalazak svega sa samo nekoliko dodira
  3. Omogućava slanje slika, video zapisa i prenos velikih datoteka velikom brzinom (brzina do 480 Mb/s preko enkriptovane Wi-Fi mreže)

Kada prvi put pokrenete aplikaciju, dobićete uputstva kako da prilagodite aplikaciju svojim potrebama. Na dnu glavnog menija videćete tri kartice koje pokrivaju tri primarne funkcije aplikacije: Clean, Browse i Share.

Pod Clean, možete osloboditi memoriju vašeg telefona. Izbrišite stare fotografije, uklonite duplikate fajlova, izbrišite aplikacije koje ne koristite, očistite keš memoriju i još mnogo toga. Dobićete čak i mogućnost da uklonite smeće i privremene fajlove, kao i korisne predloge o datotekama za brisanje pre nego što vam ponestane prostora. Takođe će vam biti jasno prikazano koliko slobodnog prostora imate u memoriji i SD kartici, ako je imate.

Files by Google Clean

Kada izaberete Browse karticu otvoriće se ekran koji vam omogućava da na uređaju pronađete datoteke po tipu, kao što su preuzimanja, primljeni fajlovi, slike, video, audio i dokumenti. Jednostavno pretražite svoje fajlove ili dođite do njih pomoću kategorija i filtera. Odatle možete upravljati fajlovima bilo da ih želite pregledati, izbrisati, premestiti, preimenovati ili deliti.

Files by Google Browse

Kartica Share omogućiće vam da delite slike, video zapise, dokumente ili aplikacije sa drugim uređajima u blizini brzinom do 480Mbps. To funkcioniše i bez interneta. Samo uparite telefon sa bilo kim u blizini koristeći Bluetooth. Transfer je zaštićen WPA2 enkripcijom.

Files by Google Share

Zaključak

Pomoću aplikacije Files by Google, vlasnici Android uređaja mogu maksimalno iskoristiti memoriju svojih telefona. Ako konstantno brinete o prostoru za skladištenje, ova aplikacija je savršeno rešenje za vas.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *