Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Battle Royale

Nemoguće je ne primetiti kako je igra Fortnite zapalila svet otkako je izašla 2017. godine. U pitanju je besplatna igra sa mikro-transakcijama u žanru battle royale dostupna za Windows, macOS, PlayStation, Xbox, Switch, Android i iOS.

Šta radite u Fortnite-u

Leteći autobus polako leti iznad postapokaliptičnog ostrva, a 100 igrača bira lokaciju gde želi da iskoči. Igrači igraju sami ili u timovima od dvoje ili četvoro.

fortnite pocetak

Cilj je ubiti sve druge igrače i ostati poslednji, neprikosnoveni kralj apokalipse.

Svako započinje igru naoružan pijukom, koji koristiti za iskopavanje materijala od gotovo svakog predmeta na mapi, a koji se mogu podeliti na drvo, ciglu i metal. Od sakupljenih materijala se mogu konstruisati razne građevine kao što su tvrđave ili platforme za uspinjanje na vrhove već postojećih zgrada ili mostovi za prelazak preko reka.

Takođe istražujete i pljačkate razne lokacije i postavljate pitanje zašto svako u svojim domovima ima tako velike količine oružja i municije.

fortnite prodavnica

Za to vreme na ivicama mape besni oluja koja se vremenom širi ka centru i to primorava igrače u sve manju arenu.

Dakle, imate dve glavne vrste Fortnite igrača. Imaćete one koji grade tvrđave i igraju defanzivno, biraju sigurno mesto blizu centra ostrva gde prave svoju bazu i čekaju da pokose nesrećne igrače koji se previše približe, i one koji jure u potrazi za što boljim oružjem i kreću u lov za ostalim igračima s ciljem da ih ubiju pre nego što oluja ima priliku da postane faktor.

Deo veštine igranja igre je pogoditi mesto gde da iskočite iz autobusa, ne samo zbog blizine mesta gde se verovatno skrivaju dobra oružja, već i zbog šanse da će i drugi igrači imati istu ideju kao vi. Sasvim je moguće sleteti samo da bi vas oduvali bukvalno čim noge dodirnu zemlju. To je, upravo, deo šarma, bitka jedan protiv svih, bitka pameti između vas i svih ostalih.

fortnite akcija

Lako je videti zašto je Fortnite osvojio svet. Crtani umetnički stil izgleda prelepo, odlična atmosfera i zarazan gameplay ostavljaju sjajan utisak.

Napomena za Android i iOS

Zbog novčanih prepirki između autora Fortnite-a Epic Games-a i Googla i Apple-a, na Androidu i iOS-u igru nije moguće skinuti preko app store-a, već je proces malo komplikovaniji.

Za Android potrebno je otići na OVAJ web sajt. Odatle ćete preuzeti i instalirati APK prodavnice Epic Games. Ako to radite prvi put, videćete upit da omogućite “install from unknown source” bilo za Google Chrome, ili za vaš uređaj u celini. Nakon toga, moći će te da instalirate igru iz preuzetog apk fajla.

Za iOS, Fortnite će raditi samo za igrače koji su već instalirali igru u prošlosti, nije važno da li je aplikacija prebačena ili ručno izbrisana sa uređaja. To znači da ovaj metod neće biti primenljiv za igrače koji prvi put preuzimaju Fortnite.

  1. Izaberite opciju „My Purchases“ koja je dostupna u App Store-u
  2. Zatim odaberite opciju „purchased“
  3. Izaberite „My Purchases“ da biste otvorili direktorijum svih iOS aplikacija koje su ikada preuzete
  4. Pretražite „Fortnite“
  5. Ako je aplikacija vidljiva, izaberite ikonu oblaka
  6. Preuzimanje aplikacije će početi

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Fortnajt je strava

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *