Free Download Manager

 Free Download Manager

Free Download Manager

Free Download Manager je besplatan i veoma efikasan program za ubrzavanje skidanja i konvertovanje raznih vrsta fajlova sa Interneta. Ovaj program iznenađuje svojom atraktivnošću i količinom ugrađenih opcija za besplatan software. Namena samog programa ne može biti očiglednija, služi za za ubrzavanje skidanja fajlova sa Interneta. Da bi download-ovali bilo koji fajl, dowoljan je samo klik na željeni link u vašem brauzeru ili klasično prevlačenje linka u mali polu providan prozorčić koji se pojavljuje u uglu ekrana nakon startovanja programa.

Free Download Manager će download-ovati fajlove kao i konvertovati video sadržaj, uključujući i fleš (flash) fajlove (YouTube klipovi su takođe podržani).

Program se integriše u sve brauzere, podržava download sa RapidShare-a, BitTorrent-a, podešavanje saobraćaja i nastavljanje skidanja prekinutih download-a.

Free Download Manager radi pod GPL (GENERAL PUBLIC LICENSE) licencom te poseduje podršku za BitTorrent, fleš video download, upload menadžer, portabl mod kao i daljinsko upravljanje. U testu brzine FDM je bio brži od ugrađenog download menadžera u Operi.

Sam proces automatizacije procesa je veoma dobar, kao i drugi Download menadžeri, FDM može sam uspostavljati dial-up konekciju, pokretati download i gasiti vaš računar. Za razliku od drugih menadžera, FDM može menjati broj konekcija u zavisnosti od brzine download-a ili diskonektovati ili ugasiti računar ako fajl nije dostupan.

Ako želite besplatno ubrzati vaš download, svakako vam savetujemo ovu aplikaciju.

Sistemska zahtevnost:
Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Win7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4,09 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *