Free Download Manager

Free Download Manager

Free Download Manager

Free Download Manager je besplatan i veoma efikasan program za ubrzavanje skidanja i konvertovanje raznih vrsta fajlova sa Interneta. Ovaj program iznenađuje svojom atraktivnošću i količinom ugrađenih opcija za besplatan software. Namena samog programa ne može biti očiglednija, služi za za ubrzavanje skidanja fajlova sa Interneta. Da bi download-ovali bilo koji fajl, dowoljan je samo klik na željeni link u vašem brauzeru ili klasično prevlačenje linka u mali polu providan prozorčić koji se pojavljuje u uglu ekrana nakon startovanja programa.

Free Download Manager će download-ovati fajlove kao i konvertovati video sadržaj, uključujući i fleš (flash) fajlove (YouTube klipovi su takođe podržani).

Program se integriše u sve brauzere, podržava download sa RapidShare-a, BitTorrent-a, podešavanje saobraćaja i nastavljanje skidanja prekinutih download-a.

Free Download Manager radi pod GPL (GENERAL PUBLIC LICENSE) licencom te poseduje podršku za BitTorrent, fleš video download, upload menadžer, portabl mod kao i daljinsko upravljanje. U testu brzine FDM je bio brži od ugrađenog download menadžera u Operi.

Sam proces automatizacije procesa je veoma dobar, kao i drugi Download menadžeri, FDM može sam uspostavljati dial-up konekciju, pokretati download i gasiti vaš računar. Za razliku od drugih menadžera, FDM može menjati broj konekcija u zavisnosti od brzine download-a ili diskonektovati ili ugasiti računar ako fajl nije dostupan.

Ako želite besplatno ubrzati vaš download, svakako vam savetujemo ovu aplikaciju.

Sistemska zahtevnost:
Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Win7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4,09 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *