Free GIF Maker – Brzo i jednostavno do savršenog GIF-a

Free GIF Maker – Brzo i jednostavno do savršenog GIF-a

Free GIF Maker je besplatan program za pravljenje animiranih GIF-ova dostupan za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11. Ovaj program se fokusira na izradu GIF-ova od video snimaka, a odlikuje ga jednostavnost korišćenja i podrška za ogroman broj video formata.

Kako radi Free GIF Maker?

Kada preuzmete, instalirate i pokrenete Free GIF Maker, ugledaćete lep i pregledan korisnički interfejs koji ne sadrži mnogo opcija. Program služi za pravljenje GIF-ova od video snimaka i ne sadrži opciju za izradu GIF-ova od slika. Pošto ne sadrži previše opcija, program je pogodan za početnike i one koji nemaju prevelika očekivanja.

Nemojte da pomislite da ovo smatramo nedostatkom programa, baš naprotiv! Osim jedne zamerke, o kojoj ćemo kasnije govoriti, Free GIF Maker smatramo jednim od najboljih programa ove vrste.

Free GIF Maker meni

Korišćenje je izuzetno jednostavno. U program dodajte video od koga želite da napravite GIF, odredite delove videa koji će biti u GIF-u, podesite da li će se GIF ponavljati ili ne, podesite veličinu, kvalitet, brzinu i broj boja, kliknite na dugme Create (napravi) i posao je završen.

Ono što je verovatno najbolje kod Free GIF Maker-a je to što podržava sve popularne video formate. Među njima su AVI, MPG, MP4, MKV, FLV, 3GP, WEBM, WMV i mnogi drugi. Slobodno možemo da kažemo da verovatno nikada nećete naići na video od koga nećete moći da napravite GIF pomoću ovog programa.

Jedinu zamerku koju imamo je to što Free GIF Maker ne sadrži opciju za dodavanje teksta u GIF. Ova opcija je bitna zato što u GIF-ovima nema zvuka, pa je često potrebno dodati tekst kako bi se dodatno objasnilo šta se dešava. Ipak, ovo nije tako velika zamerka, pogotovu zato što je na internetu lako pronaći besplatne servise, kao što je ezgif.com, pomoću kojih možete da dodate tekst u GIF.

Free GIF Maker je jedan od najboljih programa ove vrste

Iskreno smatramo Free GIF Maker jednim od najboljih programa ove vrste. Korišćenje je više nego jednostavno, podržava sve popularne video formate i sadrži sve opcije potrebne za izradu kvalitetnog GIF-a, osim dodavanja teksta. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Free GIF Maker dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *