Giraffe Search Tools – Pomoć pri pretrazi interneta

Giraffe Search Tools – Pomoć pri pretrazi interneta

Ukoliko često pretražujete internet, verovatno vam se dešava da nešto ne možete da pronađete pomoću jednog internet pretraživača, a preko nekog drugog pronađete iz prve. Predstavićemo vam alat koji će vam pomoći u ovom poslu.

Giraffe Search Tools je besplatan plugin za Google Chrome koji će vam omogućiti da na više internet pretraživača, odjednom, pretražite ono što vas interesuje.

Kako radi Giraffe Search Tools?

Kada instalirate Giraffe Search Tools, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Klikom na ovu ikonicu otvara se novi tab iz koga upravljate plugin-om.

Giraffe Search Tools meni

U ovom meniju nalazi se polje u koje je potrebno da upišete termine pretrage, a onda je potrebno da odaberete pretraživače pomoću kojih želite da izvršite pretragu. Na raspolaganju je 12 pretraživača, među kojima su Google, Bing, Yahoo, Yandex, Amazon, Wikipedia i drugi.

Kada izvršite pretragu, rezultati će se svi pojaviti na istoj strani, podeljeni u sekcije. Svakoj sekciji možete zasebno da podešavate veličinu, kao i raspored u koloni, a moguće je i da sakrijete ili ugasite sekciju koja vam nije potrebna.

Svidelo nam se to što linkove iz rezultata pretrage možete da otvorite u novom tabu, ali i da ih otvorite u sekciji rezervisanoj za pretraživač koji je pronašao link. Na ovaj način lako možete da proverite da li je rezultat pretrage ono što ste tražili ili ne.

Jedinu kritiku koju imamo je to što nije moguće dodati internet pretraživač koji se ne nalazi na listi dostupnih pretraživača. Ovo, na žalost, može da bude veliki problem, pogotovu ukoliko volite da koristite pretraživače kao što su DuckDuckGo ili Brave.

Giraffe Search Tools je je zgodan alat kada pretražujete internet

I pored kritike koju smo izneli, Giraffe Search Tools nam se dopao i verujemo da će određenim korisnicima biti od ogromne koristi. Nadamo se samo da ćemo u budućnosti dobiti opciju da sami dodamo bilo koji internet pretraživač. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Giraffe Search Tools dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *