Glary Utilities

Glary Utilities

Glary Utilities je besplatna alatka za održavanje vašeg Windows operativnog sistema i zaštitu vaše online privatnosti. Ova moćna aplikacija ima izvanredne mogućnosti za poboljšanje performansi vašeg sistema i zaštitu vaše privatnosti.

Program ima jako dobro organizovan korisnički interfejs, koji vam omogućava da lako odaberete između dostupnih alata. Glary Utilities čisti neželjene datoteke i uklanja nevažeće prečice, oslobađajući dragoceni prostor na disku.

Njegov Registry Cleaner dozvoljava vam da skenirate, uklonite i bekapujete loše unose u Windows registry bazi. Takođe možete obrisati vašu online istoriju, iako je Internet Explorer jedini browser koji podržan ovom funkcijom.

Da biste poboljšali brzinu vašeg računara, Glary Utilities nudi alate za upravljanje programima u start-up-u i za optimizaciju memorije.

Korisnici koji strogo vode računa o svojoj privatnosti, biće oduševljeni opcijom za trajno brisanje podataka(alatka je u standardnoj upotrebi u Vladi SAD).

Sve u svemu, korisnici koji traže delotvoran, a pritom lak za korišćenje alat za održavanje Windows-a, trebalo bi obavezno da probaju Glary Utilities, mi smo jako zadovoljni njegovim radom.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (9 ocena, prosečno: 3,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

 • Dali je neko od vas testirao ovaj program pre no što ste ga nama ponudili?

  Program ima stavku Privacy & Security gde postoji „potpuno“ brisanje izbrisanih fajlova sa harda, kao što ste dali u opisu programa. No to nefunkcioniše!

  Naime uključim da očisti podatke (sa jedne od particija), to uradi i da obaveštenje da je urađeno.

  Potom uključim stavku vraćanje izbrisanih fajlova i sa ZAPREPAŠTENJEM vidim da je pronašao izbrisane fajloe od pre par godina !!!

  Sve ovo sam ponovio i sa restartovanjem računara između te dve operacije i dalje du ostali SVI nekada izbrisani fajlovi.

  PROGRAM NE RADI !!! Očito je žvaka za …

  • Poštovani Stefane,

   naravno da smo testirali program pre nego što smo ga postavili na sajt. Međutim razumećete da nije moguće svaki program proveriti do najsitnijih detalja.

   Ovaj program ima svoju komercijalnu verziju koja se plaća Glary Utilities PRO, pa predpostavljamo da je ova besplatna verzija namerno oslabljena za neke stvari da bi korisnici ipak kupovali plaćenu verziju.

   E sada što to nigde ne piše, to je već do proizvođača ovog programa glarysoft.com

   Srdačan pozdrav

   • Po preporuci proban i Glary Utilities PRO ali ništa ni od njega. Hvala na pomoći.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *