Hellbound: Survival Mode

Hellbound: Survival Mode

Još krajem devedesetih godina dvadesetog veka, pucačine u prvom licu su postale najpopularniji žanr video igara. Ovaj trend se do danas nije promenio. Ono što se jeste promenilo je da igre koje mehanički podsećaju na “old school” pucačine poput Quake, Doom i Duke Nukem 3D, ponovo postaju popularne.

Jedna ovakva igra je Hellbound: Survival Mode, besplatna igra za Windows 7, 8 i 10. Pored toga što je u pitanju fenomenalna pucačina, velika prednost ove igre je njena skromna hardware-ska zahtevnost, što znači da će bez problema raditi i na starijim računarima.

Hellbound: Survival Mode gameplay

Hellbound: Survival Mode vas stavlja u ulogu mišićavog super vojnika pod imenom Hellgore. Hellgore je zarobljen na malom ostrvu negde usred pakla i mora da se bori protiv hordi demona, koje se pojavljuju sa svih strana i pokušavaju da ga rastrgnu na komade. Napadi se odvijaju u talasima, a između svakog talasa imate nekoliko sekundi vremena da predahnete.

Igru počinjete naoružani poluautomatskom puškom koja sporo ispaljuje metke i ne nanosi veliku štetu, ali vrlo brzo će vaš arsenal biti unapređen. Dobićete bejzbol palicu ukrašenu bodljikavom žicom, sačmaru, automatsku pušku i lanser raketa. Svako od ovih oružja je korisno u određenoj situaciji, pa čak i početna puška, a dobar igrač će znati da prepozna najbolji trenutak da upotrebi pravo oružje.

Osećaj prilikom korišćenja svakog oružja je odličan, sa fenomenalnom zvučnom podlogom i lepim animacijama. Kretanje je, za moderne standarde, veoma brzo, a kontrola vašeg lika u igrici je izuzetno precizna. Zbog svega ovoga igranje je pravo uživanje, a kada postanete dobri u igri, to će vam doneti veliko zadovoljstvo.

Pogledajte naš gameplay video za Hellbound: Survival Mode

Grafika i performanse

Hellbound: Survival Mode radi na Unreal Engine 4 i izgleda apsolutno prelepo. Pošto se igra odvija u paklu, preovlađuje crvena boja, a igra najviše liči na Doom (2016). Oružja i neprijatelji su detaljni, a animacije, iako ograničene, su veoma dobro odrađene.

Što se tiče performansi, već smo pomenuli da je igra fenomenalno optimizovana. Kada pokrećete igru možete da birate između Classic i Remaster verzije. Ukoliko imate stariji računar predlažemo vam da izaberete Classic verziju pošto je ona manje zahtevna.

Zaključak

Hellbound: Survival Mode je odlična igra. Što se tiče starinskih, a modernih pucačina ovo je primer jedne od boljih. S obzirom da je igra besplatna, apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

Minimalna konfiguracija za igranje:

  • Procesor: MD Phenom II X4-945 / Intel Core 2 Quad 6600
  • RAM memorija: 2 GB RAM
  • Grafička kartica: AMD R7 240 GB / Nvidia GT 730 2GB / Intel HD 530
  • Hard disk: 11 GB

Preporučena konfiguracija za igranje:

  • Procesor: AMD FX-8320 / Intel i5-2400
  • RAM memorija: 4 GB RAM
  • Grafička kartica: AMD R9 290 4GB / Nvidia GTX 770 4GB
  • Hard disk: 11 GB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *