ImageUSB

ImageUSB

ImageUSB

ImageUSB je besplatan program za izradu i kopiranje image fajlova (identičnih kopija) USB Flash diskova.

Namenjen je korisnicima koji često imaju potrebu da bekapuju materijale sa USB diskova i potom da te isti materijale kopiraju na veliki broj odredišnih uređaja.

ImageUSB dolazi u portabilnoj verziji, tako da korišćenje programa nije uslovljeno prethodnom instalacijom već samo pokretanjem njegovog izvršnog .exe fajla.

Program image fajlove izrađuje u BIN formatu, a kad je u pitanju upisivanje uspešno radi i sa IMG i ISO formatima. Za proces kloniranja koristi namenski algoritam koji kopiranje obavlja po „bit po bit” principu.

Interfejs ovog programa predstavljen je u okviru jednog prozora koji sačinjen od opcija razvrstanih u četiri sekcije tj. koraka.

U prvom koraku se očekuje od vas da obeležite sve USB fleševe sa kojim želite da manipulišete. Potom, u drugom koraku da definišete proces koji želite da bude učinjen, da li izrađivanje ili upisivanje već kreiranog image fajla. U zavisnost od izbora, u trećem koraku obeležavate fajl ili odredište gde kreirani fajl želite da snimite. U poslednjem koraku, jednostavnim klikom na dugme započinjete proces upisivanja ili kreiranja.

ImageUSB je mali ali koristan program koji svoj posao, izradu i kopiranje image fajlova (identičnih kopija) USB Flash diskova, obavlja veoma dobro. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *