ImBatch

 ImBatch

ImBatch

ImBatch je besplatan program za grupnu obradu fotografija.

Na ulazu podržava preko 70 različitih formata, među kojima su: BMP, DIB, RLE, TIF, GIF, JPG, PCX, PNG, TGA, PPM, PGM, DCX, DAT, PSD, WDP, HDP itd.

ImBatch poseduje intuitivan korisnički interfejs. U levom panelu programa smeštaju se učitane slike predstavljene putem thumbnailova, koje je moguće sortirati na različite načine. Desni panel program rezervisan je za postavljanje različitih zadataka putem Add New Task opcije.

Svi raspoloživi alati u ovom programu razvrstani su u devet oblasti. Sa njima možete da izvršite preimenovanje, promenu dimenzija, rotiranje, kropovanje, da regulišete osvetljenje, boje, dodate različite efekte, postavite vodene žigove, kreirate kolaže i još mnogo toga.

Obrađene fotografije možete da snimite na računaru u različitom formatu od ulaznog, direktno da postavljate na Facebook ili na neku drugu web lokaciju.

Ono što još bitno napomenuti je da ImBatch dozvoljava primenjivanje neograničenog broja radnji nad jednom fotografijom. Spisak tih radnji možete da snimite kako bi ih kasnije ponovo primenjivali na drugim slikama.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za grupnu obradu forografija, onda je ImBatch odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *