ImBatch

ImBatch

ImBatch

ImBatch je besplatan program za grupnu obradu fotografija.

Na ulazu podržava preko 70 različitih formata, među kojima su: BMP, DIB, RLE, TIF, GIF, JPG, PCX, PNG, TGA, PPM, PGM, DCX, DAT, PSD, WDP, HDP itd.

ImBatch poseduje intuitivan korisnički interfejs. U levom panelu programa smeštaju se učitane slike predstavljene putem thumbnailova, koje je moguće sortirati na različite načine. Desni panel program rezervisan je za postavljanje različitih zadataka putem Add New Task opcije.

Svi raspoloživi alati u ovom programu razvrstani su u devet oblasti. Sa njima možete da izvršite preimenovanje, promenu dimenzija, rotiranje, kropovanje, da regulišete osvetljenje, boje, dodate različite efekte, postavite vodene žigove, kreirate kolaže i još mnogo toga.

Obrađene fotografije možete da snimite na računaru u različitom formatu od ulaznog, direktno da postavljate na Facebook ili na neku drugu web lokaciju.

Ono što još bitno napomenuti je da ImBatch dozvoljava primenjivanje neograničenog broja radnji nad jednom fotografijom. Spisak tih radnji možete da snimite kako bi ih kasnije ponovo primenjivali na drugim slikama.

Ukoliko vam je potreban brz, stabilan i lak za upotrebu, program za grupnu obradu forografija, onda je ImBatch odlično rešenje za vas.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *