Rainmeter

Rainmeter

Rainmeter

Rainmeter je besplatan program za dodavanje različitih gedžeta i prilagođavanje izgleda Windows desktopa.

Uz pomoć ovog programa možete da pratiti zauzeće diska, procesora, memorije, stanje baterije, mejlove, RSS novosti i vremensku prognozu na vašem desktopu.

Fleksibilnost Rainmetera je zaista velika. U osnovnim podešavanjima pruža vam mogućnost da izaberete gedžete koje su vam potrebne, odaberete njihovo poziciju, transparentnost itd. Mnogo od tih gedžeta su višenamenski i omogućavaju mnogo toga.

Kada napravite izgled koji vama odgovara, potrebno je da u podešavanjima programa kreirate novi layout koji će sačuvati sve vaše izmene i automatski ih učitati kada opet pokrenete ovaj program.

Rainmeter zahteva vreme za pronalaženje svih mogućnosti. Na početku, nije moguće otkriti pun potencijal ovog programa jer za kreiranje dobrih skinova ipak je potrebno i malo iskustva. Na internetu, kao i na njihovom sajtu, možete pronaći različite dodatke i gotove primeri koje vam mogu pomoći.

Svim korisnicima koje žele da svoj desktop učine zanimljivim i funkcionalnijim preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *