Autoruns

Autoruns

Autoruns

AutoRuns je besplatan program za upravljanje programima i procesima koji se aktiviraju prilikom podizanja operativnog sistema.

Autoruns dolazi u portabilnoj verziji koja vam omogućava da koristite ovaj program bilo gde, bez potrebe prethodne instalacije. Dovoljno je samo da raspakujete njegovu ZIP datoteku kako bi bio spreman za koriščenje.

Interfejs ovog programa podeljen je na nekoliko sekcija, među kojima su: Windows Explorer, Internet Explorer, Scheduled Tasks, Services, Drives, Codecs, Boot Execution, Image Hijacks, App Initialization objects, KnownDLLs, Winsock Providers, Print monitors, LSA, Network providers, Sidebar Gadgets itd. Prva sekcija po redu Everything, prikazuje sve prikupljene informacije iz svih pojedinačnih sekcija.

Prikupljene informacije su prikazane u vidu liste, koja sadrži imena stavki, njihove opise, nazive kompanija koja stoje iza njih, kao i lokaciju na hard disku na kojoj su smeštene.

Program vam nudi mogućnost da onemogućite ili uklonite određenu stavku iz liste, dostavite je na analizu, otvorite je u registru ili Windows Exploreru, potražite više informacija o njoj na internetu. Ukoliko želite da sačuvate prikupljene informacije možete to učiniti .txt ili .arn formatu.

Autoruns je koristan alat za održavanje operativnog sistema, koji je pritom jednostavan za korišćenje i besplatan za krajnjeg korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *