Sweet Home 3D

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D je besplatan program za trodimenzionalno dizajniranje enterijera.

Pomoću ovog programa možete da uradite detaljan plan vašeg životnog prostora. U okviru njegovog interfejsa, na raspolaganju su vam svi predefinisane kućni elementi, različiti tipovi ulaznih vrata i prozora, osvetljenja, podova itd.

Za svaki tip kućnog elementa postoji samo jedan primer koji možete da postavite na željenu poziciju, u prethodnom definisanom kosturu. Zatim, isti element možete da prilagodite vašim zahtevima. Omogućeno vam je da promenite boju, dimenziju, visinu, teksturu, ugao i slično.

Plan se izdrađuje u 2D prozoru, koji se automatki generiše u 3D prikaz. Svaku promenu koju budete napravili biće vam vidljiva u realnom vremenu, bilo da se radi o promeni na elementima ili dizajnu samog prostora.

3D prikaz može da bude u vidu pogleda iz ptičje perspektive, kada priloženu sliku možete proizvoljno rotirati i zumirati, ili u vidu pogleda iz prvog lica, kada možete da prođete kroz svoju kreaciju.

Kreirani plan u okviru ovog programa može da se sačuva u .sh3d ili .obj formatu, da se snimi u vidu forografije ili video zapisa.

Sweet Home 3D je brz, stabilan i lak za upotrebu, program za 3d projektovanje enterijera, koji itekako može da bude od koristi. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X 10.4 – 10.11, Linux

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Sweet Home 3D za Windows koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju ili verziju za neku drugu platformu, kliknite na neku od predloženih opcija:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *