CDBurnerXP

CDBurnerXP

CDBurnerXP

CDBurnerXP je besplatan program za narezivanje CD, DVD, Blu-Ray ili HD-DVD diskova. Takođe, poseduje opcije za rad sa Image fajlovima.

Predstavlja jedan od boljih alata za narezivanje sadržaja na optičke medije.

Vaš prvi korak prilikom korišćenja ovog programa je odabir posla koji želite da obavite. Na raspolaganju su vam nekoliko opcija, među kojima su: Data Disk (za narezivanje diska sa podacima, muzikom ili video zapisima), Video DVD (za kreiranje video diska za upotrebu u DVD plejerima), Audio Disk (za kreiranje muzičkih diskova), Burn ISO Image (za narezivanje Image fajlova), Copy or grab disc (za pravljenje kopije diska sa podacima) i Erase disc (za brisanje izbrisivih medijuma).

Nakon izbora određene sekcije, otvoriće vam se fajl menadžer gde možete da pronađete željene fajlove i dodate ih na spisak za rezanje putem drag&drop metode ili Add opcije.

Proces narezivanja možete da započnete opcijom Burn, gde u poslednjem koraku birate brzinu rezanja, broj kopija itd.  U zavisnosti od parametara koje postavite i količine podataka koje snimate, zavisiće i vremensko trajanje rezanje diska.

CDBurnerXP je jednostavan i lak upotrebu program za narezivanja diskova. Poseduje intuitivan korisnički interfejs, bez suvišnih opcija. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (13 ocena, prosečno: 4,77 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Odlican programcic. Koristim ga vec godinama i nisam nikada imala problema. Topla preporuka.

  • Ja sam penzionisani profesor elektrotehnike i autor par udžbenike za srednje stručne škole. Preuzeo sam vaš program CDBurnerXP, međutim posle selekcije fajlova za narezivanje, nikako ne uspevam da ih „dodam na spisak za narezivanje”. Ne zamerite, stariji sam čovek i nisam baš neki virtuoz za računare. Puno vam hvala na pomoći.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *