iMesh – program za besplatno skidanje muzike

iMesh – program za besplatno skidanje muzike

iMesh je program za razmenu fajlova među korisnicima (peer-to-peer), koji vam potpuno besplatno omogućava da pronađete, preuzmete, podelite i objavite audio i video fajlove. Funkcioniše tako što instalirate iMesh program na svoj računar, registrujete besplatan nalog, zatim dodelite programu foldere iz kojih želite da delite fajlove sa drugim iMesh korisnicima i to je to, spremni ste za besplatan download muzike i video klipova.

Stalno rastuća zajednica miliona registrovanih korisnika obezbeđuje brzo pronalaženje i preuzimanje praktično bilo kog tipa fajla dostupnog na P2P mreži. Jako bitna stvar je činjenica da se preuzimanje muzike na ovaj način ne smatra piraterijom, jer je iMesh mreža odobrena i podržana od strane ključnih igrača u svetskoj muzičkoj industriji.

iMeshJoš jedna jako bitna mogućnost koju iMesh pruža je komunikacija među korisnicima po sistemu društvene mreže MySpace. To znači da imate svoj profil, na koji dodajete podatke o sebi koje želite, svoje slike i muziku koju slušate.

Imate i listu prijatelja, na koju dodajete ljude po želji. Sa prijateljima sa liste možete da chatujete i razmenjujete fajlove kada su online. Možete ostavljati komentare na slikama vaših iMesh prijatelja, kao i na njihovim profilima. Slično kao na MySpace-u, kada kliknete na Home dugme u iMesh-u, otvara vam se vaš ZID (wall), na kome se vide sve nedavne aktivnosti vaših prijatelja. Status poruke, pesme koje su slušali, komentari na svoje slike i slike drugih itd.

iMesh je jedna kompletna društvena mreža, koja omogućava svojim korisnicma da međusobno razmenjuju muzičke i video fajlove. Preuzmite iMesh na svoj računar sa linka ispod i napištite nam svoje mišljene i iskustva sa ovim programom u komentarima.

Preuzmite iMesh

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (29 ocena, prosečno: 4,45 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

3 Komentara

  • svidja mi se ovaj program

  • Zasto ne mogu ni jedan windows program preuzeti na iMac? I kako mogu skidati muziku sa inreneta na primer youtube na iMac?

    Puno pozdrava

  • Super!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *