iMesh – program za besplatno skidanje muzike

iMesh – program za besplatno skidanje muzike

iMesh je program za razmenu fajlova među korisnicima (peer-to-peer), koji vam potpuno besplatno omogućava da pronađete, preuzmete, podelite i objavite audio i video fajlove. Funkcioniše tako što instalirate iMesh program na svoj računar, registrujete besplatan nalog, zatim dodelite programu foldere iz kojih želite da delite fajlove sa drugim iMesh korisnicima i to je to, spremni ste za besplatan download muzike i video klipova.

Stalno rastuća zajednica miliona registrovanih korisnika obezbeđuje brzo pronalaženje i preuzimanje praktično bilo kog tipa fajla dostupnog na P2P mreži. Jako bitna stvar je činjenica da se preuzimanje muzike na ovaj način ne smatra piraterijom, jer je iMesh mreža odobrena i podržana od strane ključnih igrača u svetskoj muzičkoj industriji.

iMeshJoš jedna jako bitna mogućnost koju iMesh pruža je komunikacija među korisnicima po sistemu društvene mreže MySpace. To znači da imate svoj profil, na koji dodajete podatke o sebi koje želite, svoje slike i muziku koju slušate.

Imate i listu prijatelja, na koju dodajete ljude po želji. Sa prijateljima sa liste možete da chatujete i razmenjujete fajlove kada su online. Možete ostavljati komentare na slikama vaših iMesh prijatelja, kao i na njihovim profilima. Slično kao na MySpace-u, kada kliknete na Home dugme u iMesh-u, otvara vam se vaš ZID (wall), na kome se vide sve nedavne aktivnosti vaših prijatelja. Status poruke, pesme koje su slušali, komentari na svoje slike i slike drugih itd.

iMesh je jedna kompletna društvena mreža, koja omogućava svojim korisnicma da međusobno razmenjuju muzičke i video fajlove. Preuzmite iMesh na svoj računar sa linka ispod i napištite nam svoje mišljene i iskustva sa ovim programom u komentarima.

Preuzmite iMesh

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (29 ocena, prosečno: 4,45 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

3 Komentara

  • svidja mi se ovaj program

  • Zasto ne mogu ni jedan windows program preuzeti na iMac? I kako mogu skidati muziku sa inreneta na primer youtube na iMac?

    Puno pozdrava

  • Super!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *