INK 1.6.4

INK 1.6.4

Ukoliko se bavite web dizajnom, sigurno ste koristili Photoshop, moćan alat za sve dizajnere. Da li je sam Photoshop dovoljan za dizajniranje web stranica? Naravno da nije. Iako postoji veliki broj plugin-ova, predstavićemo vam INK Photoshop plugin.

Šta je INK plugin?

INK je plugin za Photoshop koji svakom layer-u dodaje podatke o visini, širini, boji i poziciji elementa, odnosno, definiše elemente. Isto tako, definiše sve parametre fonta – ime, boju, veličinu i stil. Na ovaj način programeru dajete precizne podatke i smanjujete mogućnost da dođe do greške. Namenjen je dizajnerima koji prave korisnički interfejs za programere.

Način rada

Karakteristike elemenata ispisuju se u istom redu, odmah pored elementa. Možete da izaberete koje osobine će se prikazivati. Kada je u pitanju korisnički interfejs, plugin-om se upravlja preko tri opcije: funkcijskog dugmeta, dugmeta za merenje oblika i tastera za merenje selekcije. U podešavanju plugin-a nalaze se tri kartice: output, style i properties.

  • Output kartica prikazuje rezultat korišćenja ink funkcije
  • U style kartici podešava se vizuelni output
  • Kartica properties upravlja veličinom teksta i formatom boje

INK Photoshop plugin poboljšaće raspoloženje svakom web dizajneru i programeru, a olakšaće i korišćenje Photoshop-a. INK plugin radi na Mac i Windows operativnim sistemima i dostupan je za Photoshop CS6 i CC.

Veličina:
1,33 MB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *