Link Gopher 2.01 za Firefox

Link Gopher 2.01 za Firefox

Da li Vam je teško da ručno izdvojite sve linkove sa jedne web stranice? Predstavljamo Vam Link Gopher plugin za Firefox pretraživač, koji će pojednostaviti izdvajanje linkova.

Link Gopher na delu

Ukoliko želite da vidite sve veze koje postoje na određenoj veb stranici, bilo bi teško to učiniti ručno. Link Gopher je program za izdvajanje, sortiranje i prikazivanje linkova na veb stranici. Ovaj plugin izvlači sve linkove sa veb stranice i prikazuje ih u novom tabu tako da ih možete potražiti ili kopirati i zalepiti na drugu karticu ili pretraživač. Radi na Windows operativnom sistemu i namenjen je korisnicima Mozilla Firefox pretraživača.

Kako funkcioniše?

Plugin je veoma jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nisu naročito vešti korisnici računara. Funkcioniše tako što izdvaja sve linkove sa jedne stranice i prikazuje ih u novom tabu, sortirajući ih po abecedi i prema njihovoj primarnoj kategoriji. Isto tako, možete koristiti ključne reči da biste pretražili samo određene linkove.

Kako pokrenuti Link Gopher?

Nakon što ga dodate u svoj pretraživač, prikazaće Vam se ikonica na traci sa alatkama. Klikom na nju, pojaviće se meni sa dve opcije: „izdvoji sve veze“ i „izdvoji veze pomoću filtera“. Prva opcija prikazuje sve linkove sa stranice, a druga filtrira linkove na osnovu ključnih reči koje ste zadali.

Kome je namenjen?

Link Gopher je praktičan alat za one korisnike koji žele da vide sve linkove u jednom tabu. Naročito je učinkovit za korisnike koji posećuju veb stranice sa velikim brojem linkova za preuzimanje.

Zaključno, ovaj plugin funkcioniše veoma brzo, praktično i jednostavno. Ukoliko koristite Mozilla firefox pretraživač, ova ekstenzija pružiće Vam veliko olakšanje u obavljanju posla ili izbegavanju kliktanja na reklame.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *