Ironsight

Ironsight

Ironsight je besplatna igrica, naučno-fantastična, multiplayer, vojna pucačina za Windows 7, 8 i 10, čija radnja je smeštena u blisku budućnost uništenu prirodnom katastrofom. Kao što je to uglavnom slučaj kada se desi ovako neka katastrofa, ljudski rod se podelio u dve frakcije koje neprestano ratuju za ono malo preostalih resursa, uključujući i novi izvor energije, pod nazivom Trinitium.

Ironsight je igra koja je opisana kao besplatni Call of Duty i nije teško videti zašto je to tako. Od komandi pomoću kojih upravljate svojim likom, do oružija koje koristite i načina na koji igrate, sve je maltene isto. Ovo nije kritika, već činjenica kojom se i autori ponose. Jedna stvar koja je odvaja od Call od Duty-a je hardverska zahtevnost. Ova igra će bez problema raditi i na starijim računarima.

Grafika i prezentacija

Na prvi pogled lako možete pomisliti da je u pitanju igra za prošlu generaciju konzola. Grafika, iako izgleda pomalo zastarelo, je generalno veoma dobra, posebno za igru koja je besplatna. Oružja, dronovi i mape na kojima igrate su lepe, sa dosta boja i detalja.

Igra se pokreće na sopstvenom Iron Engine-u i programeri bi trebali biti ponosni na posao koji su uradili. Optimizacija je fenomenalna i na našem, pristojnom, ali ne gamerskom računaru, na kome smo testirali ovu igru, sa podešavanjima grafike pojačanim na maksimum, igra je radila na stabilnih 100 FPS. Ovo takođe važi i za slabije računare, pa će igra i na njima raditi bez problema.

Ironsight gameplay

Ironsight je na prvom mestu online multiplayer igra. Igru možete igrati i u single player modu, ali ovde ćete igrati online modove, samo protiv kompjuterskih protivnika, umesto pravih ljudi.

Modovi igranja su standardni za ovu vrstu igara. Imamo Team Deathmatch, Search and Destroy, Resource Takeover i Secure Point. Secure Point je mode koji se koristi za rankirane mečeve i to je glavni mod igranja, mada se nama najviše svideo Team Deathmatch.

Pre početka igre moći ćete da odaberete opremu koju ćete koristiti u meču. Birate jedno primarno i jedno sekundarno oružje, ali dodatnu opremu kao što su razne vrste bombi, mina, a možete imati i raketni lanser.

Kao primarno oružje možete izabrati oružja kao što su sačmara, automatska puška, snajper, hekler ili pištolj, ali i manje uobičajena oružja kao na primer samostrel, EMP lanser ili eksplodirajuće noževe za bacanje. U igri ima preko sto oružja.

Samo igranje je brzo i dinamično. Bićete u stalnom pokretu, a mape na kojima igrate su savršene veličine, pa nećete dugo lutati u potrazi za akcijom. Najveći problem Ironsight-a je manjak igrača, pa ćete ponekad četati i po pet ili deset minuta da igra počne.

Pogledajte naš gameplay video za Ironsight

Zaključak

Ironsight je zabavna igra, koja ne donosi ništa novo u žanr online pucačina u prvom licu. I pored toga, ono na šta se igra fokusira, radi izuzetno dobro. Neizbežno je poređenje sa Call of Duty-jem i iako je Ironsight besramna kopija ove igre u pitanju je veoma dobra kopija, koja je pritom besplatna. Ovo je odlična igra i vredi je igrati.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

Minimalna konfiguracija za igranje:

  • Procesor: Intel Core2 Duo E7500
  • RAM memorija: 4 GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 9600 GT
  • Hard disk: 8 GB

Preporučena konfiguracija za igranje:

  • Procesor: Intel Core i5
  • RAM memorija: 8 GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 650
  • Hard disk: 10 GB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *