Kako dodati widget na početni ekran na Android-u

Kako dodati widget na početni ekran na Android-u

Widget-i na ekranima naših pametnih telefona su veoma korisni zato što nam daju brz pristup važnim informacijama. Pomoću njih možemo da imamo bolji uvid u svoje email-ove, kalendar ili vremensku prognozu.

Da naučite kako da postavite widget na početni ekran vašeg telefona, pogledajte naš video tutorijal u kome vam pokazujemo kako da ovo uradite na Android-u.

Video transkript:

 1. Prvo ćemo napraviti novu stranu. Pritisnite i zadržite pritisak na prazno mesto
 2. Skrolujte na novu stranu i pritisnite znak +
 3. Nova strana je napravljena. Za dodavanje widget-a na stranu pritisnite i zadržite pritisak na prazno mesto
 4. Pritisnite na Widget
 5. Odaberite widget koji želite i pritisnite na njega
 6. Možete menjati poziciju widget-a na ekranu

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

 • Ta-manite to. Objasnite ljudima kako efikasnije koristiti Android, da duze traje, brze radi, ne pokazuje spam reklame itd.
  Dajle, osnovno je da za SVAKU, ama bas svaku aplikaciju, koju imate na uredjaju, podesite DATA (podaci) pristup. Jer, npr. zašta će kalkulatoru DATA. Nizašta. Pa u APPLICATION kliknemo na Calculator-DATA- i iskljucimo sve opcije spajanja na mrezu, i WiFi i mobilnu, takodje i za BACKGROUND i ROAMING (bas vam treba to da neka aplikacija u roamingu pristupa podacima, a pogotovo kalkulator). Sledeci out, ali samo jednom, kad pokrenete kalkulator, on ce pitati za konekciju. Vi kliknite na CANCEL i kliknite ALWAYS. Nece vas vise pitati za tu vrstu konekcije (ali hoće jos jednom, kada budete na mobilnoj DATA konekciji, i uradite i za nju isto). Ovo je trivijalan primer, ali vazi za svaku aplikaciju, osim naravno, onih vaznih sistemskih. Ali, za to treba poduzi tekst, maltene, ekspoze.
  Jos jedna, jako bitna aplikacija, koja zaista pomaze a da ne morate podesavati ovo sve gore navedeno, je NoRoot Firewall. Kroz nju mozete podesiti pristup ili odbiti pristup mrezi, za sve aplikacije. ALI, ona ne moze raditi zajedno sa aplikacijom koju ovde zelim da spomenem, a to je Blokada. Ona kontroliše (odbija) spam (smece), i reklame koje ćete dobijati na android. A svima nam je u cilju da iskoristimo sto vise od mreže (bilo Wifi bilo mobilne), da imamo sto brzi net, da maksimiziramo privatnost itd. Ova aplikacija stvara prividnu privatnu konekciju na neki od javno dostupnih Servera, koji koji filtriraju spam. Instalirajte je, dozvolite kreiranje VPN-a (kad vas sistem upita), i surfajte bezbedno. Nema vise reklama…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *