Kako kreirati prečicu za bilo koji sajt na računaru

Kako kreirati prečicu za bilo koji sajt na računaru

Nedavno smo napravili tutorijal u kome smo vam pokazali kako napraviti prečicu na desktop-u do web stranice u Chrome-u, međutim postoji još jednostavnija metoda za kreiranje prečice do bilo kog sajta na desktop-u. Kreiranje prečice do sajta na ovaj način funkcioniše u svim internet pregledačima i na svim operativnim sistemima, a dvoklik na kreiranu prečicu će otvoriti sajt u browser-u koji je podešen kao podrazumevani (default) na vašem operativnom sistemu.

Pogledajte naš video u kome vam pokazujemo kako kreirati prečicu za bilo koji sajt na računaru. U tutorijalu koristimo Windows 10 i Google Chrome, ali kao što smo rekli, isti metod će raditi u svim internet pregledačima i na svim operativnim sistemima.

Video transkript:

  1. Kako kreirati prečicu za bilo koji sajt na računaru. Ovaj metod radi u svim browser-ima i na svim operativnim sistemima. Prečica će otvoriti stranicu u podrazumevanom browser-u!
  2. Otvorite bilo koji browser i uđite na veb sajt za koji želite da napravite prečicu.
  3. Kliknite na URL adresu tako da bude označena plavom bojom pa je prevucite na desktop (kao u videu)

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *