Kako zaboraviti sačuvanu Wi-Fi mrežu na Android-u

 Kako zaboraviti sačuvanu Wi-Fi mrežu na Android-u

Kada se povežete na Wi-Fi mrežu pomoću Android telefona, ta mreža će biti sačuvana. Svaki put kada budete u dometu te mreže, vaš uređaj će se automatski povezati na tu mrežu.

Međutim, ovo može biti i problem. Ukoliko imate više Wi-Fi mreža koje su sve u dometu jedna druge, a koje su sačuvane na vašem uređaju, često se događa da se povežete na pogrešnu mrežu.

Rešenje je da zaboravite (obrišete) neželjenu mrežu. Pogledajte naš video u kome vam pokazujemo kako zaboraviti sačuvanu Wi-Fi mrežu na Android-u. U zavisnosti od Android uređaja koji imate, ovaj proces se može pomalo razlikovati, ali će biti sličan ovome koji ćemo vam pokazati.

Video transkript:

  1. Uđite u podešavanja (Settings)
  2. Pritisnite na Wi-Fi
  3. Pritisnite na tri uspravne tačkice u gornjem desnom uglu ekrana
  4. Pritisnite na Settings
  5. Pritisnite na Saved networks
  6. Odaberite mrežu koju želite da obrišete
  7. Pritisnite na FORGET

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *